Planuje wrócić do Aiona i szukam towarzystwa. Ostatnio grałem ok 1-2 miesiąca temu ze świetna gildią ale kiedy sie rozpadła straciłem chęci do gry. Chętnie bym wrócił, nawet zaczynajac od zera, oby towarzystwo bylo. Jeśli ktoś więc jest chętny, niech pisze, pragne jednak zaznaczyc ze szukam osob w pelni poswieconych jednej grze a nie casualów
Anuhart Elyos od zera
Ja mógłbym zagrać ale uprzedzam ze gram różnie, raz godzinę raz 5-6h zależy od czasu. Ale ze mną trzeba za raczke w aionie :-P może więcej info na temat postaci? Które są popularne a które nie, które chętnie do Pt są werbowane itd. Po za tym w ostatnim czasie zwątpiłem w gry mmorpg, znudziły mnie totalnie, przejadly wrecz... Dlatego zaczelem pykac w World of tanks<3 znajdź dobra grupę do aiona to zagram na bank, nawet udostępnię swojego prywatnego ts3. Wiec? Czekamy na odzew innych graczy :]
Zapraszam na Nexus Asmodians. Zapewne niedługo Beorn was zaprosi do swojej gildii +/- 8 miejsce na serwerze. Dopiero zacząłem więc będziecie mieli z kim grać w early. Lecz niestety gram głównie 19-21/22 i trochę więcej w weekendy.
Milo widzieć ze na forum nie tylko są nolify najpierw muszę pobrać aiona he
Najbardziej potrzebni są DPS dobrzy Templarzy i Cler/Chanter.
Jakby co ja zaklepuje maga Pod sorca oczywiście
jak ktoś jest z jakiejś polskiej gildii Elyos na Anuhart, to nick w grze Brzytewka, 33 level assasin, z chęcią dołączę
Ostatnio mi się strasznie nudzi, jeśli gramy od początku to się dołączę
Polecam Nexus. Dużo nas tu
na nexusie dziś byłem (mam tam assasina 33, o kurde , na anuhart mam 27 level ranger - pomyłka wyżej
ale na nexusie muszą być pustki bo u brokera zero GP dzisiaj przez 3 godziny, na anuharcie przynajmniej sporo ofert
Planuje wrócić do Aiona i szukam towarzystwa. Ostatnio grałem ok 1-2 miesiąca temu ze świetna gildią ale kiedy sie rozpadła straciłem chęci do gry. Chętnie bym wrócił, nawet zaczynajac od zera, oby towarzystwo bylo. Jeśli ktoś więc jest chętny, niech pisze, pragne jednak zaznaczyc ze szukam osob w pelni poswieconych jednej grze a nie casualów