AoC

Mam kilka pytań związanych z grą Age of Conan:

1.jaką wersję gry kupić?? Słyszałem że na polskich serwach gra mało ludzi.

2.jeśli kupię angielską to czy mogę ja spolszczyć (najbardziej mi zależy na polskich głosach postać)

3.mógłby mi ktoś napisać lub podać linka o płaceniu abonamentu.

4.ile zajmują wszystkie uptade??

5.mój komp ma 2.00GHz GeForce 8600 GT odpali??

Używałem opcji szukaj...

Na servach PL jest srednio fajnie... Polecam jednak gre na zagranicznych serverach.

Mozliwe ze sie da.. Ja nie mialem takie przyjemnosci(mowie o spolszczeniu)... Ale swoja droga.. odglosy angielskie lepiej brzmia niz PL :D A o tlumaczenie skilli sie nie martw jest masa fanside'ow gdzie sa opisane skille.

Linka ci nie podam. Bo jak zakladasz konto tworzy ci sie panel do platnosci. Taki twoj wlasny panel zarządzania kontem. Na PL serverch bylo prosciej bo mozna kupywac Prepaidy na Gram.pl. na zagranicznych jest juz potrzebna karta kredytowa.

Ogolnie gra po zainstalowaniu ma wage okolo 30GB... Ale z tego co wiem jak kupisz teraz wersje angielska to sama istalka gry tez bedzie powiekszona o mase upgradow.

Co do twojego proca... Karta styknie.. ale jak to jest procek 1 rdzeniowy 2GHz to o plynnosci zapomnij. :)

Spawn ty masz info chyba zprzed pól roku teraz jak Polacy wpieprzyli na TwoEagle uciekają na Rothan i tam jest już sporo graczy. Mojej glidii jest 250 memberów z czego 100 aktywnych a to wcale nie jest czołowa glidia. Na oko jest około 1000 graczy naraz na serwie więc jest z kim grać

Spawn ty masz info chyba zprzed pól roku teraz jak Polacy wpieprzyli na TwoEagle uciekają na Rothan i tam jest już sporo graczy. Mojej glidii jest 250 memberów z czego 100 aktywnych a to wcale nie jest czołowa glidia. Na oko jest około 1000 graczy naraz na serwie więc jest z kim grać

Co to jest 1k graczy? jak na zagranicznych jest po 20k :)

Czekam na dalsze propozycje i najbardziej mi zależy na pytaniu czy mój komp to wytrzyma. Gdzie sprawdzić szczegółowe dane komputera ?? Chodzi mi o rdzeń.

http://www.dobreprogramy.pl/Everest-Home-E...dows,11558.html

Pobierz, zainstaluj, potem poradzisz sobie już sam :)

Czekam na dalsze propozycje i najbardziej mi zależy na pytaniu czy mój komp to wytrzyma. Gdzie sprawdzić szczegółowe dane komputera ?? Chodzi mi o rdzeń.

rdzen = procesor

czy w nazwie procesora sa zawarte slowa Intel Duo.... chodzi o te duo jak duo to 2 rdzenie po 2GHz... jak nie to nie ruszy ci Age Of Conan.

zamiast Duo... jest Dual a dokładnie Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2GHz (2CUPs). To samo??

Tak, to to samo. W nawiasie podałeś "(2CPU), to znaczy, że są to 2 rdzenie. Nie obawiaj się, ja na 8600GT 512mb, Intel Core 2 Duo 2,33 GHZ (szyna czy coś 1337), grałem na max płynnie. Polecam, Włodzimierz Szaranowicz.

Dziękuję wszystkim TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Mam kilka pytań związanych z grą Age of Conan:

1.jaką wersję gry kupić?? Słyszałem że na polskich serwach gra mało ludzi.

2.jeśli kupię angielską to czy mogę ja spolszczyć (najbardziej mi zależy na polskich głosach postać)

3.mógłby mi ktoś napisać lub podać linka o płaceniu abonamentu.

4.ile zajmują wszystkie uptade??

5.mój komp ma 2.00GHz GeForce 8600 GT odpali??

Używałem opcji szukaj...