AoW

Witam,

Słuchajcie mam problem.... Mianowicie zatrzymałam się na queście "Search the salt gand hideout", robiłam ten quest na innej postaci i nie było żadnego problemu. Jest on zaznaczony jako compleate, ale mam wrażenie, że coś trzeba zrobić. Dodam, że nie dostałam jeszcze skila array.

Quest jest na mapie Yanyu Villa, poprzedni quest robiłam na innej mapie.

Proszę o rady, wchodziłam do istancji w party 8 razy (limit) i ani razu mi nie zaliczyło.

PS: Szukam polskiej gildii na WhiteTiger bo nie ogarniam trochę gry, a mi się podoba;)

Jak to jest z challengiem to musisz ty byc tworca party by ci quest sie zaliczyl. A jak chcesz do polskiej gildi to na blacktorise jest kilkadziesiat osob juz wiec ci sie pomoże.

by tematu kolejnego nie robić : gdzie jest ten kur gostek co można przez niego do gildi się zapisać ?xd gram 1 dzionek xD

Słuchajcie ale problem w tym, że byłam liderem i nadal nic.

Zaczełam grac na BlackTortoise, proszę o podanie nazw gildii nick: Yuya-chan

Witam,

Słuchajcie mam problem.... Mianowicie zatrzymałam się na queście "Search the salt gand hideout", robiłam ten quest na innej postaci i nie było żadnego problemu. Jest on zaznaczony jako compleate, ale mam wrażenie, że coś trzeba zrobić. Dodam, że nie dostałam jeszcze skila array.

Quest jest na mapie Yanyu Villa, poprzedni quest robiłam na innej mapie.

Proszę o rady, wchodziłam do istancji w party 8 razy (limit) i ani razu mi nie zaliczyło.

PS: Szukam polskiej gildii na WhiteTiger bo nie ogarniam trochę gry, a mi się podoba;)