Mój ostatni post, bo nie chce mi się już czasu tracić, GW2 soon
, a po za tym po co dyskutować z kimś kto żyje w swoim własnym świecie.
@Magar "dotaj ze ma mase m pen i deadfire (a i archangele nie sa naladowane dodaj z 300 ap)"-znowu pokazałeś, że o grze nie masz żadnego pojęcia... .Skąd się takie trolle jak ty biorą, dunno. 1 ARCHANGEL NASTACKUJE, nie Archangele, jego passiv ze stackowaniem to unique .
@n4zArh buuu, a pomyślałeś może, że to smurf konto (chociaż może i nie). Gdybyś np. wjechał na mój profil na lolking i napisał "not even 30, insulting other ppl...", to bym cie wyśmiał, bo to smurf z 25lvl(nick w profilu), a do tego mam jeszcze 1 konto 30lvl na West, oczywiście kolejne 30lvl na East, a i smurf konta na US i Korea dla funu, chociaż na US nie gram od ponad pół roku ping w granicach 200 to koszmar. Za to bardzo dobrze, że napisałeś o Cleanse i Quicksilver Sash, tylko że jeżeli przeciwnik ma w teamie ,np. Morde, czy nawet Veigara lub innego championa z mocnym cc, to ten ss i item są podstawą.
Kolejna kwestia1200AP, jak już napisałem jeżeli nie grasz z botami lub warzywami, to wcale tak łatwo nie nabijesz tyle ap. W lane phase harrasowanie veigara jest dziecinnie proste, do tego jest bardzo podatny na gangi (Jax, Xin, Nocturne, Ali, Hec wszystko ma teraz jakieś dashe, knocki, ogólnie mówiąc mocne cc i nawet z klatką mogą nas dopaść, a Veigar innego sposobu na ucieczkę nie ma, chyba, że flash co parę minut). Żeby nabić tyle ap trzeba grać około lub ponad godzinę, a ja ze skromnym doświadczeniem coś ponad 3k gier (normali i rankedów, vs bots pomijam, bo to tylko do ogarniania nowych championów), miałem takich gier ok. 8 z czego 3 to na mapce 3vs3.
Ostatnia sprawa z Malzem, skoro Magar zakłada, że Veigar zestunuje przeciwnika i w ten sposób wpakuje mu całe combo (w innym przypadku każdy da rade ominąć Dark Matter), to ja zakład, że Malz wycastuje ulti do końca.
Zresztą wystarczy zerknąć na statystyki lolking, jakie postacie są najczęściej pickowane na rankedy Veigar,LB i Malz mają około 4%, a Ahri 20%. Przy czym to pokazuje tylko czym gra topka ^^, a jak topka to prawie wszyscy.