APB All Points Bulletin Reloaded

Witam!

Mam problem, którego nie umiem rozwiązać i nigdzie go nie rozwiązano. Otóż gdy chcę się zalogować jest okej, potem akceptuje warunki umowy a potem już są schody.

Patch Notice wyskakuje i przycisk Continue i nie działa, więc wyłączyłem grę i włączyłem, ale już było gorzej! Nawet już zalogować się nie da, jest kółeczko i napis connecting to i po 5 sec nic niema i ile razy wcisnę Login to i tak mnie nie zaloguje. Proszę pomóżcie!

Też mam to samo, dlatego że serwery OFF narazie...

Ja tak miałem ze 2 miesiące temu , nic nie pomogło i wywaliłem gre.

Robili coś przy loginach,i z niektórymi problem jest,ale już to naprawiają.

a ja się podczepie do tematu, czy ta gra jeszcze żyje? Coś nowego weszło od czasu startu? Czy tępią cziterów?

Co nowego weszło? Pierdyliard itemów w Item Shopie

Teraz dopiero wbiłem, bo mam znajomych i dzięki temu czuję się jak dres w grupie dresów - jest siła! Ruskich dzieci już nie widzę (a przynajmniej nie widzę na chacie [Obeya]). Nie wiem co się z nimi stało. Hackerów też jest mniej niż wtedy gdy grałem... ale co z tego jak haker

Witam!

Mam problem, którego nie umiem rozwiązać i nigdzie go nie rozwiązano. Otóż gdy chcę się zalogować jest okej, potem akceptuje warunki umowy a potem już są schody.

Patch Notice wyskakuje i przycisk Continue i nie działa, więc wyłączyłem grę i włączyłem, ale już było gorzej! Nawet już zalogować się nie da, jest kółeczko i napis connecting to i po 5 sec nic niema i ile razy wcisnę Login to i tak mnie nie zaloguje. Proszę pomóżcie!