małe info co do pre open bety:
APB Brutal Force rekrutuje!
no i znów tzreba czekac ;/;/
Zapiszcie mnie , mój nick w grze to Keiko , spełniam wszystkie wymagania
Nowi gracze dodani nie edytuje listy bo mam lenia jezeli ktos jeszcze ma ochote dołaczyć to pisać śmiało.
Ja sie z checia doloncze mam juz (za 3 miechy) 17. Mam mumble i venta.. niemam keya do pre obt(wysylalem z 10 razy i nic) dziekuje
konta niemam jeszcze ale nick bedzie Devanzo
Gra już wystartowała nie musisz mieć key'i wystarczy ściągnąć grę,załozyc konto i grac.
Oki all jest tylko pisze ze servery sa Offline albo ja cos mam zle
@EDIT: all dziala tylko musze leprza karte graficzna kupic bo "troche" mi laguje
Server stoi są lekkie lagi ale da się grać rekrutacja nadal aktualna.
Siemka ;] To dalej jest aktualne? xD Bo z chęcią bym dołączył ale nie do końca spełniam warunki bo mam +14.. :/ Akurat wszystko pasuje - Enfrocers, Patriot No i zależy mi ^^
Tak Wszystko jest nadal aktualne klan żyje i ma się bardzo dobrze chętnych zapraszam jeszcze raz bo klimat jest dobry i ludzie fajni:) co do ciebie 14 lat to trochę mało wybacz ale za parę lat się zgłoś hehe pozdrawiam
//Niech admin będzie tak miły i zmieni dla mnie nazwę tematu na ,,APB Brutal Force rekrutuje!" dziękuje
Tak Wszystko jest nadal aktualne klan żyje i ma się bardzo dobrze chętnych zapraszam jeszcze raz bo klimat jest dobry i ludzie fajni:) co do ciebie 14 lat to trochę mało wybacz ale za parę lat się zgłoś hehe pozdrawiam //Niech admin będzie tak miły i zmieni dla mnie nazwę tematu na ,,APB Brutal Force rekrutuje!" dziękujeDyskryminacja Tytuł już zmieniłem. - crracked
Według mnie to trochę już przesadzasz. Pograj z chłopakiem, pogadaj i dopiero mów, że jest gówniarz (jeśli się taki okaże), a nie od razu z góry go oceniasz.
Według mnie to trochę już przesadzasz. Pograj z chłopakiem, pogadaj i dopiero mów, że jest gówniarz (jeśli się taki okaże), a nie od razu z góry go oceniasz.
W którym zdaniu nazywam go gowniarzem? jestem liderem klanu i to ja stawiam wymagania jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie wypowiadaj.
Witam wszystkich,chciałbym was zaprosić do wspólnej gry w APB-All points bulletin grze wydanej przez Gamersfirst.
Brutal Force rekrutuje tylko polaków po stronie Enforcers-(Policja)
Wymagania:
-TS3
-Wiek 18+
-Aktywność w grze-nie mowie tu o ciągłym graniu bo tak jak każdy człowiek macie swoje sprawy do załatwienia i swoje życie prywatne.
Gramy na serverze Patriot EU2
Rekrutujemy nowych jak i starszych(ogarniętych)graczy.
Aktualny skład:
-Avangardus
-Asael
-AMATORpl
-bel
-Bongosz
-Cziro
-Dragon20pl
-Enfo
-Jooker
-LanceDance
-Leyte
-Luk4s
-Morgolf
-Mudzyn
-Niko
-RagMan
-SaVage
Lista graczy edytowana 13.07.2011
w grze piszcie do mnie pod nickiem Avangardus.