APB Brutal Force rekrutuje!

Witam wszystkich,chciałbym was zaprosić do wspólnej gry w APB-All points bulletin grze wydanej przez Gamersfirst.

Brutal Force rekrutuje tylko polaków po stronie Enforcers-(Policja)

Wymagania:

-TS3

-Wiek 18+

-Aktywność w grze-nie mowie tu o ciągłym graniu bo tak jak każdy człowiek macie swoje sprawy do załatwienia i swoje życie prywatne.

Gramy na serverze Patriot EU2

Rekrutujemy nowych jak i starszych(ogarniętych)graczy.

Aktualny skład:

-Avangardus

-Asael

-AMATORpl

-bel

-Bongosz

-Cziro

-Dragon20pl

-Enfo

-Jooker

-LanceDance

-Leyte

-Luk4s

-Morgolf

-Mudzyn

-Niko

-RagMan

-SaVage

Lista graczy edytowana 13.07.2011

w grze piszcie do mnie pod nickiem Avangardus.

ja bym chętnie z wami pograł.Spełniam wszystkie wasze wymagania elo ;) // 18 maja jest Open Beta a nie premiera chyba

Witam. Chętnie dołącze:) gram juz tydzien i jest ogar(tak mi sie wydaje):P 21 lat,muble w 3 sec sie sciagnie i mozemy pykac:P Moj nick w grze to "Morimoto"

Na razie przecież jest Closed Beta, dopiero 18 maja jest Open Beta, a nie oficjalny start.

Na razie przecież jest Closed Beta, dopiero 18 maja jest Open Beta, a nie oficjalny start.

Jeżeli tak bardzo czepiasz się słowa oficjalny to je usunę,po drugie jeżeli jesteś nie zainteresowany to się po prostu nie wypowiadaj bo nie szukam mądrali tylko ludzi do klanu,po 3 nie jest closed beta tylko pre obt,tyle.

Z chęcią dołączę do ekipy, grałem trochę w Enforcer'ach ale jeżeli buduje się jakaś polska ekipa w Criminals to biorę się za tworzenie postaci "po tej stronie barykady". Wymagania wszystkie spełniam ;)

Szkoda , że gra strasznie tnie ...

Mam 2gb ramu , Radeon 5770 1gb HD , oczywiście 2 rdzeniowy proc. Ktoś może gra również na 2gb ramu? Też wam tnie? Spróbuję pokombinować później , lecz pierw chciałbym waszej opini. Z góry dzia.

d*pa , nadal tnie..

Niestety jednym z błędów gry na który gracze narzekają to własnie złe zoptymalizowanie i ciągle skoki FPS,pociesze cie jedynie tym ze słyszałem plotkę ze 18 maja ma wejść patch 4GB i ma naprawić skaczące pingi,balans threat i niekiedy lagi w grze. Na razie nic nie pozostało ci jak czekać,wiele kumpli własnie z klanu ma tez taki problem jak ty,a po swoim przykładzie wiem ze masz przesrane bo sam mam 4gb ramu 4 rdzeniowy komputer i gram na średnich a mimo to czasem mam śćiny.

Też mam 2 GB i FPSy lecą w dół szczególnie przy jeździe autem. A nie znacie żadnego dobrego klanu dla Enforcera?

Schodzimy z tematu,ja tu rekrutuje ludzi do klanu.

Dopisz mnie ejszcze do teamu, ja zaczne grac 18maja chyba że ma ktos na oddanie konto/keya to pisać na GG [ w profilu jest zapisane moje gg]

Zapisze cie jak będziesz w klanie

To dzięki za info , zobaczę jak to będzie tego 18 maja. Fajnie byłoby pograć w to dłużej niż godzinkę (tyle wytrzymałem przez te freezy i opóźnienia z pojawiającymi się budynkami itd)... Jeśli jednak coś ich te patche poprawią ,że będzie można grać lajtowo na 2gb ramu i 2 rdzeniowcu , to chętnie bym się dołączył do gry.

A ja jestem w klanie i sie czuje fajnie :)

Witam , to znów ja . Mam prośbę , kiedy wystartuje już OB ( z tego co mi wiadomo , nadal nie wystartowała) , prosiłbym o napisanie czy dodali faktycznie jakiś wielki patch dzięki któremu gra chodzi płynniej , szczególnie interesowałaby mnie opinia ludzi którzy mają 2 rdzeniowca i 2gb ramu. Z góry dzięki.

Jak jest dalej to aktualne, możecie mnie dopisać :D

Wszystko jest nadal aktualne klan się rozrasta,tak jak pisałem jeżeli chcecie do klanu pisać na pw do Avangardus lub SaVage

ja juz odrazu po przejściu na Open bete bede do was pisał ;]

Ja dzień później :D Może uda mi się nawet odzyskać postać...

Wszystkie wymagania spełnione! Piszę się ;]