cześć wszystkim dopiero zacząłem swą przygodę w świecie all point bulletin i moje pytania jest takie pomorze ktos ogarnąć o co w tej grze dokładnie chodzi oprucz wykonywania misji z graczami ????
APB grupa
o nic ;p Wolna amerykanka, jeździsz strzelasz robisz misje, i tak w kólko i w zależności kim grasz, to albo kradniesz,napadasz,gwałcisz albo ratujesz,pilnujesz,eskortujesz ;d;d Co kto woli to jest GTA ktore ma wiele wiecej mozliwosci i nie trzeba pisać żadne /me i /do ;p
no to przynajmiej zebrać jakąś grupę do gry bo z europejczykami oprócz polski się kiepsko gra
no ja jeszcze nie moge grać bo nie dostałem invita, musze czekać do tego 18 maja czy którego jest ta Open Beta. Ale ja sie pisze na gre jak cos
przepraszam że źle napisałem
Witam , sam wczoraj zacząłem grać w APB - widziałem że "klan" GROM rekrutuje wiec można spróbować , sam nie ograniam do konca tej gry
temat do zamknięcia gram z kolegami w suna
cześć wszystkim dopiero zacząłem swą przygodę w świecie all point bulletin i moje pytania jest takie pomorze ktos ogarnąć o co w tej grze dokładnie chodzi oprucz wykonywania misji z graczami ????