APB:R szukam osób do wspólpracy

Witajcie!

Zagościłem Tu na forum gdyż szukam osoby/osób do projektu związanego z grą APB:Reloaded.

Jest to mój kolejny projekt związany z tą grą np. Spolszczenie do gry lecz teraz trochę wyjaśnienia...

Nazywam się Kamil (piękne imię lecz go nie lubię:) i możecie mnie znaleźć wszędzie pod nickiem kamil306. Moja zabawa w APB zaczęła się tak jak pewnie każdego w tamtym roku. Wielkie nadzieje na coś oryginalnego, coś co zatrzyma Nas dłużej przy grze...

Każdy dobrze zna tą historię z grą jak miał być cud a wyszło dno, jednak mamy G1 oraz APB:Reloaded czyli powtórka z rozrywki? to się okaże!!!

Przechodząc do tematu, jestem fanem apb i jako wierny fan gry chce przekonać graczy do APB, problem polega na tym że gracze przekazują sobie negatywne wrażenia z gry nawet po 5min z rozgrywki co jest wielkim błędem! Chcę pokazać że gra Warta jest ściągnięcia i zagrania w nią na dłużej. Moje starania dla Polskich Graczy już widać czy to Oficjalne Polskie forum nad którym wraz z moim dobrym przyjacielem staraliśmy żeby powstało, Polski support oraz w przyszłości Polska wersja Gry a to dopiero początek!

Należę także do nielicznych graczy apbr który mają dostęp do informacji oraz bezpośrednio do deweloperów czy producentów apb jako oficjalny moderator apbr oraz należę do grupy SCPI Inspectors inaczej nazywana Core Test Monkeys Group czyli grupa osób (licząca 20) mająca dostęp do ukrytego forum na G1 oraz do Close Test World...

Posiadam informację na które wszyscy czekają i chce się z nimi podzielić i które na pewno poprawią w oczach graczy grę APB!

Jest także drugie dno dlaczego to robię, mój poprzedni projekt który nadal jest tworzony wymaga większą ilość Polskich Graczy żebym mógł przekonać Producentów APBR do dodania do gry j.polski.

Projekt prosty, zachęcenie graczy do spróbowania gry,rzetelne informacje, współpraca ze stronami o grach mmo, pomoc oraz poradniki...

Dla osób które przyłączą się do Mnie nie mogą oczekiwać że im zapłacę czy "coś" załatwię w grze, to się nazywa wolontariat ale mogę się podzielić większymi informacjami o apbr czy pokazać kilka ciekawych rzeczy... oraz może coś jeszcze:)

pytania orz chętnych proszę tu lub na PW pisać