APB Reloaded Gang Anima

Gang "Anima" szuka aktywnych graczy.

Ludzi którzy chcą stworzyc grupę znajomych, których głównym zadaniem będzie dobra zabawa.

Jako że gra dopiero nie dawno ruszyła przyda sie mi każdy kto ma zamiar aktywnie grać w ową gre.

Jako iż jestem sama aktualnie w gildii przyjmę również na stanowsiko zastępce w starszym wieku 25/60 lat.

Proszę pisać w grze pod nick : Nischino

Serwer : Obeya

Jesli klan jest pod nacje Criminals to chetnie dolacze.

Jeżeli Criminals to również chętnie dołączę, gra jest przednia.

Zgadza się klan jest po stronie Criminals.

Ja też chętnie dołączę, nick w grze Herbixon.

Jeśli ktoś gra na owym serwerze i jest chętny to proszę napisać mi maila w grze. Jest nas już trochę ;)

No ja gram na owym serwerze, tyle że są pieruńskie kolejki po 2700 osób, nie idzie wbić.

EDIT: Nie wiem co cię tak rozbawiło w słowie "pieruńskie" . http://sjp.pwn.pl/slownik/2499932/piero%C5%84ski . Jak widzisz obie formy są poprawne... Może zanim najpierw coś napiszesz weź do łapki słownik.

W sumie to temat mozna zamknac, bylem w tym klanie, kolezanka juz nie gra ktora to jest wlascicielka owego klanu.

Gang "Anima" szuka aktywnych graczy.

Ludzi którzy chcą stworzyc grupę znajomych, których głównym zadaniem będzie dobra zabawa.

Jako że gra dopiero nie dawno ruszyła przyda sie mi każdy kto ma zamiar aktywnie grać w ową gre.

Jako iż jestem sama aktualnie w gildii przyjmę również na stanowsiko zastępce w starszym wieku 25/60 lat.

Proszę pisać w grze pod nick : Nischino

Serwer : Obeya