APB Reloaded - Kilka pytań

Witam, mam kilka pytań odnośnie gry APB Reloaded :

1. Czy warto zagrać?

2. Co gra oferuje?

3. Jak jest z IS, jaka jest przewaga płacących?

4. Czy zostane dłużej przy tym tytule?

5. Dużo ludzi gra?

6. Oco chodzi wtej grze i co tam się robi poza misjami?

Dzięki za pomoc. :)

same haxy latają więc odradzam, lagi masakra gra dobra jest ale gdyby nie haxy i lagi i kupowanie broni na okres czasu..

A ktoś inny się jeszcze wypowie?

Niestety słowo hackerzy i haxory i że gamefirst sie nie interesuje itp. pojawia sie w każdym temacie o tej grze.

Wcale nie ma dużo hackerów. Z reguły to nooby, które lamią w tą grę ciągle wyzywają każdego od hackera, mi też codziennie jakaś osoba płacze na whispa, że gram na czitach. Słaba optymalizacja to fakt, kupiłem specjalnie nowy komputer i też nie wyeliminowało to lagów w 100% niemniej jednak, większość osób nie ma ścin i grają dalej.

Warto jak najbardziej zagrać, jest ciekawie i można się wkręcić na długie godziny. Rozbudowany tryb tworzenia postaci i jej edytowanie, podobnie jest z samochodami. Item Shop nie jest typu P2W, nie raz grając świeżą postacią z gównianym wyposażeniem rozwalałem takich co pokupowali sobie bronie kolorowe. IS w APB jest dla tych, co chcą od razu mieć wszystko a nie to wbijać. Ludzi jest wystarczająco, polaków też się spotyka, klany polskie są i można grać ;>

W grę warto zagrać, a przynajmniej spróbować.

Gra oferuje całkiem sporo zabawy, po wcześniejszym ogarnięciu systemu walki, można robić coś więcej niż tylko misje. Ja bawiłem się całkiem sporo z APB, ale na chwilę obecną nie mam już siły w to grać. Po prostu głównym motywem są misje, których nie ma zbyt wiele i często się powtarzają.

Community jest spore, na pewno ciągle są ludzie na serverach, więc jest z kim grać (polecam grać z kimś, daje to więcej frajdy).

Co do tematyki gry (nie chcę się reklamować, ale tam znajdziesz dużo informacji) zapraszam do zobaczenia recenzji z APB na moim kanale (film poniżej, mam nadzieję że nie łamię regulaminu, po prostu chcę pomóc)

Hacków praktycznie nie ma. Po prostu są ludzie, którzy no lifią w tą grę i znają część możliwych miejsc z których ktoś wyjdzie na pamięć. Is daje dosyć dużą przewagę, bo są z niego bronie. Da się grać bez IS. Pograłem trochę w tą grę i praktycznie cały czas grałem podstawową bronią i szło mi dobrze. Jak Ci się spodoba to zostaniesz na dłużej, zwłaszcza pewnie jak znajdziesz jakiś klan. Ludzi gra dużo. Ogólnie jeśli nie będzie przeszkadzał Ci klimat to chyba bardziej polecam Firefalla.

Nie ma hacków , są ludzie ze skillem...Mega skillem

Gra dobra , tylko spore problemy z optymalizacją bo GF to najgorsza firma i nie umie nic zrobić.

Is przewagi nie daje tylko kilka broni które nie są tak dobre . Jeśli masz skilla to na luzie dasz radę. No i kilka ciuszków.

Gra dobra , tylko spore problemy z optymalizacją bo GF to najgorsza firma i nie umie nic zrobić.

Się ma słabe kompy to każda gra będzie "źle zoptymalizowana".

Witam, mam kilka pytań odnośnie gry APB Reloaded :

1. Czy warto zagrać?

2. Co gra oferuje?

3. Jak jest z IS, jaka jest przewaga płacących?

4. Czy zostane dłużej przy tym tytule?

5. Dużo ludzi gra?

6. Oco chodzi wtej grze i co tam się robi poza misjami?

Dzięki za pomoc. :)