APB Reloaded pytanko ;)

Witam ;)

A wiec po dosc dlugiej przerwie wrocilem do gry, tylko ze wczesniej gralem Criminalem a teraz zrobilem Enforcera... Czy jest jakis sposob zeby przelozyc z 1 postaci kase na 2 ? Dodam ze wystawienie czegos na AH i kupienie przez druga postac nie dziala bo nie mozna kupowac od siebie samego.

Z tego co mi wiadomo to nie można. Chyba że coś zmienili przez ostatnie 2 tygodnie, ale wątpię. Zrób nową postać, wystaw pierwszą lepszą broń za sumę której potrzebujesz. Kup ją na Cryminalsie, potem wystaw kolejną broń na Enforcerze i kup ją na nowej postaci z nowego konta. Może zadziała. Innego wyjścia nie widzę, chyba że masz zaufanego znajomego.

Weź pod uwagę że poprzez aukcje tracisz pewną sumę pieniędzy. I nie jestem pewien czy ta metoda dalej działa, ale wiem że ludzie tak robili :)

P.S. Też gram jako Enforcer (100 rank / gold), jakbyś tam czegoś nie wiedział to mogę Ci pomóc.

Z tego co mi wiadomo to nie można. Chyba że coś zmienili przez ostatnie 2 tygodnie, ale wątpię. Zrób nową postać, wystaw pierwszą lepszą broń za sumę której potrzebujesz. Kup ją na Cryminalsie, potem wystaw kolejną broń na Enforcerze i kup ją na nowej postaci z nowego konta. Może zadziała. Innego wyjścia nie widzę, chyba że masz zaufanego znajomego. Weź pod uwagę że poprzez aukcje tracisz pewną sumę pieniędzy. I nie jestem pewien czy ta metoda dalej działa, ale wiem że ludzie tak robili P.S. Też gram jako Enforcer (100 rank / gold), jakbyś tam czegoś nie wiedział to mogę Ci pomóc.

To podaj mi swoj nick w grze ;)

Witam ;)

A wiec po dosc dlugiej przerwie wrocilem do gry, tylko ze wczesniej gralem Criminalem a teraz zrobilem Enforcera... Czy jest jakis sposob zeby przelozyc z 1 postaci kase na 2 ? Dodam ze wystawienie czegos na AH i kupienie przez druga postac nie dziala bo nie mozna kupowac od siebie samego.