Witam!
Jak w temacie zacząłem grać powiem że gierka fajna może też ktoś gra?
Gram na serwerze Obeya nick DziubAs
Witam!
Pograłbym, ale się tnie chociaż nie powinna. Dla innych co mają kompy gdzie grają w BF3/4 i GTA V na ultra to im się także tnie z powodu gównianej optymalizacji.
przyznam nieraz sie naprawde tnie lecz zobacze jak to wygląda na dalszym etapie rozrywki dopiero zacząlem więc dużo powiedzieć nie mogę
Dziubas, jeśli bardzo Cię ciekawi APB, to testuj. Jeśli wbiłeś tam tylko dlatego, że się nudzisz, to odpuść. Ta gra to tragedia, gdzie "dobry gracz" to taki, który umie użyć błędów gry(jak postrzelenie Cię przez cały garaż) a zwykły Kowalski lata tam jak ofiara wypadku drogowego. Gra ma swój klimat. Fajne jest to, że każda frakcja ma swoje zadania(nie dajcie się zwieść, tutaj to gliniarze to większe chamy ^^). Ja na Twoim miejscu bym po prostu kupił GTA. Nie daje takiej swobody w tworzeniu postaci, nie ma takich misji na multi, ale jest to i tak lepiej zrobiony produkt. APB miało mieć już dawno nowy silnik(w kwietniu zeszłego roku bodajże). Znaleźli się w ślepym zaułku i jedyne co znajdziesz tam, to samochody i bronie dodawane do Armas Shop'u.
Dokładnie. Strata czasu na tą grę, głupia optymalizacja, dużo cheaterów, bugów, dzieci i zero przyjemności z gry, po czasie wyłączysz i odinstalujesz z przyjemnością.
Witam!