APB Reloaded

Witam! Otóż niedługo wejdzie patch 1.7 (chyba tak się nazywa). Doda on nowe obszary Finical District, nowe mody (np. samochód po wyskoczeniu z niego, będzie jeszcze przez pewien czas jechał), nowe mody do broni, możliwość kupna broni na zawsze (a nie do 30 dni jak teraz). Moje pytanie jest jednak inne. Uwielbiałem APB jak było p2p. Wersja od G1 woła o pomstę do nieba. "Odbanowywanie" zbanowanych cheaterów tylko dlatego że płacą, jest po prostu żałosne. Chciałbym wrócić do gry, ale nie chcę jej ściągać przez 8h, tylko po to żeby w ciągu 2sek. ją skasować. Gra ktoś w to jeszcze? Enforcerzy dalej po tyłku dostają, bo jest ich za mało? Czy jest może jakiś balans frakcji, wreszcie? Dużo jest cheaterów na EU1? Tureckie i Ruskie dzieci dalej spamują swoją cyrylicą na chacie i sapią do mikrofonu?

Witam. Ja gram w APB od dawna, Enforcerzy nie dostają po d*pie ani Crime, jest balans. Niestety 1 koleś z Gold Weaponem z premium'a może zniszczyć cały team. Jakbyś chciał zagrać to zapraszam na EU-2 po stronie Crime!

APB:R płynnie już chodzi, czy nadal takie są straszne lagi?

APB:R płynnie już chodzi, czy nadal takie są straszne lagi?

Przydatne fixy to: Major lag

@Up@ Mógłbyś rozwinąć wypowiedź, jaki fix jak to zrobić i co to robi :) byłbym wdzięczny bo mam pc:

amd athlon x2 2GHz (dwa rdzenie)

ati radeon hd3850 512Mb (szybka)

2GbR DDR1

Na tym sprzęcie nie bardzo się grało więc pytanie czy ten fix pomoże ?

a te fix'y są zgodne z regulaminem APB?

bo nie wiem czy użyć czy nie.

Spike lagów, takich jak kiedyś, nie ma. Nie uświadczysz już lagów, które trwają przez kilka sekund i powtarzają się z nie twojej winy.

Co do Ruskich. Odpaliłem mojego Enforcera na EU2 i sam ruski spam. Czy nie G1 nie miał zrobić jakiś serwerów dla ruskich noobów?

@Edit:

Dobra. Pograłem i odinstalowałem. G1 kupił licencje i na tym się skończyło. Nie zmieni tego nawet malutka mapka TD, która została prawie zerżnięta z normalnych dyskrytów. Dalej są cheaterzy, dalej są ruskie dzieci, które spamują swoim śłitaśnym językiem i dalej jest niesmak, który pozostał. Have fun!

Witam! Otóż niedługo wejdzie patch 1.7 (chyba tak się nazywa). Doda on nowe obszary Finical District, nowe mody (np. samochód po wyskoczeniu z niego, będzie jeszcze przez pewien czas jechał), nowe mody do broni, możliwość kupna broni na zawsze (a nie do 30 dni jak teraz). Moje pytanie jest jednak inne. Uwielbiałem APB jak było p2p. Wersja od G1 woła o pomstę do nieba. "Odbanowywanie" zbanowanych cheaterów tylko dlatego że płacą, jest po prostu żałosne. Chciałbym wrócić do gry, ale nie chcę jej ściągać przez 8h, tylko po to żeby w ciągu 2sek. ją skasować. Gra ktoś w to jeszcze? Enforcerzy dalej po tyłku dostają, bo jest ich za mało? Czy jest może jakiś balans frakcji, wreszcie? Dużo jest cheaterów na EU1? Tureckie i Ruskie dzieci dalej spamują swoją cyrylicą na chacie i sapią do mikrofonu?