APB Reloaded

Siema

szukam osob chetnych do wspolnej gry w APB:R po stronie enfo, nie wazne jaki rank, serv citadel

Discord Nhato#9133

Meh, w 100% nie polecam, ale nie przez gre tylko wydawców, gra jest sama w sobie świetna, sam spędziłem ponad 3 tysiące godzin.

Dużo cheaterów, ogromny P2W, aktualizacje do gry to tylko item shop.

Bez wydawania minimum 40zł miesięcznie na premke nie tykaj (dolicz sobie premium bronie kupić)

Wiesz Mish mnie p2w nie przeszkadza bo sam gram casualowo wiec nie boli mnie jak przegrywam, zreszta wiekszosc zlotych broni to zwykle reskiny darmowych broni moze nie liczac legendarek, co do cheaterow to wiadomo sa w kazdej strzelance.

Szczerze to wiekszosc czasu spedzam na socialu robiac ubrania i symbole aktualnie ;p

Poszukiwania nadal aktualne

Boli, że tak tą grę spieprzyli. Zdecydowanie jedna z najbardziej grywalnych gier w jakie grałem, można było siedzieć godzinami i rozgrywka się nie nudziła zwłaszcza jak się grało z ekipą. Jakby jakiś normalny wydawca to przejął i ogarnął to bym pobierał i grał w momencie, ale niestety. Nowy silnik chyba od 3 lat już obiecują jak nie dłużej i nadal cisza, to jest żenada z resztą sam silnik to najmniejsze co w tej grze jest do zmiany.

Taki P2W że darmowym N-Tec'iem można karać tak samo jak innymi broniami. Przez różne eventy zebrałem kilka broni premium i faktycznie są one dobre, ale grając darmowymi też można sobie radzić. Co do premium to według mnie jest przydatne jedynie do customizacji, ze względu na warstwy, poza tym można grać na darmowym koncie cały czas i prędzej czy później i tak zbierzesz na wszystko kasę. Grając przez kilkaset godzin można z róznych eventów zdobyć tyle rzeczy że spokojnie Ci to wystarczy do końca gry. Osobiście nie wydałem ani złotówki a mam bronie warte ponad 100 dolarów, zapas kodów premium (3/10/30 dniowych) na prawie pół roku gry. Każdy najlepszy samochód oprócz Vegasa 4x4 (można zrobić łatwo z RaF'a, tak samo jak kilka broni - zajmuje to około 10h gry), którego po prostu nie chciało mi się wbijać. Reasumując - na darmowym koncie można spokojnie rywalizować z resztą, a nawet jeśli koniecznie potrzebujesz rzeczy z item shopu to prędzej czy później i tak je zdobędziesz z jakiegoś eventu.

Z drugiej strony żeby nie było tak kolorowo, kolega wyżej ma racje że jedyne aktualizacje do rzeczy do item shopu, nowy silnik obiecują już ze 2 lata i to dzisiaj go nie ma. Więc jeśli gra Ci się podoba taka jaka jest to można grać, ale na regularne update'y zmieniające rozgrywkę bym nie liczył. Ludzie też narzekają na optymalizację (akurat z moim kompem nie mam problemów, ale nie wiem jak to faktycznie jest), występują też problemy z serwerami, czasami przez 1h ping potrafi skakać od 40 do 500 (przynajmniej tak było 2 miesiące temu jak ostatnio grałem, może coś się zmieniło)

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Siema

szukam osob chetnych do wspolnej gry w APB:R po stronie enfo, nie wazne jaki rank, serv citadel

Discord Nhato#9133