APB:Reoladed Enforcer szuka teamu

Hej, ostatnie czasy wróciłem sobie do grania w APB i niestety jest mało naszych rodaków w tej produkcji.

Czy jest ktoś z forum kto gra bądź by chciał pograć po stronie Enfo?

Ja jestem doświadczonym graczemx wymagam tylko tsa oraz chęci do gry.

Odpowiem na często zadawane pytanie - czy gra jest p2w - odp brzmi TAK, ale jak potafisz grac to dasz sobie radę ze zwykłą bronią.

To ta gra jeszcze istnieje? pamiętam mam konto z fajnymi ciuchami z ISU + bardzo dobrą bronią za RAF'a z przyjacielem :D

Istnieje i ma się nawet dobrze, zapowiedziano że w końcu dodadzą nowy silnik.

Gra ma się jakoś z populacją. Narzekać nie można, ale lepiej siedzieć w grupie, bo czasem zdarza się śmieszny autobalans.

Balans najłatwiej określić przez sformułowanie,że dużo rzeczy jest bardzo dobre... tylko trzeba umieć grać(nie liczyć niektórych legendarów).

Na jakość kosmetyczną od ludzi nie można narzekać,bo jest miodzio.

Można się upierać że gra jest P2W, ale tak naprawdę jak umiesz grać z N-Tec'iem możesz bić każdego. Sam wróciłem po dłuższej przerwie i ludzi faktycznie jest mniej, ale wciąż wystarczająco żeby móc grać, kilka serwerów zawsze jest pełnych.

Po części to prawda, ale właśnie tylko po części. Bo nie zmienia to faktu, że system dobierania tzw. matchmaking jest skopany i bardzo często dobiera jako rywala cały klan maksymalnych lvli ze złotymi rangami i wykupionym IS'em w dodatku siedzącymi na TSie i grającymi w APB kilka lat. A my jesteśmy sami z jakimiś randomami albo świeżakami, co nie wiedzą nawet za bardzo co robić. Niektórych czasem dało się pojechać a z niektórymi był po prostu kabaret jakby grali na czitach, taka była różnica, że nie dało się zrobić zupełnie nic.

Hej, ostatnie czasy wróciłem sobie do grania w APB i niestety jest mało naszych rodaków w tej produkcji.

Czy jest ktoś z forum kto gra bądź by chciał pograć po stronie Enfo?

Ja jestem doświadczonym graczemx wymagam tylko tsa oraz chęci do gry.

Odpowiem na często zadawane pytanie - czy gra jest p2w - odp brzmi TAK, ale jak potafisz grac to dasz sobie radę ze zwykłą bronią.