APB Ultimate Crimes

Witam. Stworzyłem klan do gry APB na serwerze Patriot EU2 po stronie Criminals. Klan nie ma być jakimś ultra pro ownerem który robi misje w mniej niż pół minuty. Liczy się wspólna zabawa. Tak więc jeżeli spełniasz warunki (Criminal, Patriot EU2), nie zamierzasz opuścić gry po dwóch dniach grania to wpisz tutaj swoje podanie (nick w grze oraz jeżeli masz nick skype) a ja Cię przyjmę. Każdy jest mile widziany.

Lista członków:

GreenSaw

Deathxx

Chętnie się przyłącze, samemu da radę ogarnąć grę, ale jest to katorga. Mój nick w grze to: GreenSaw

PS: Nie wiem jeszcze jak na PW pisać :P

Dziś też zacznę mój nick bd Deathxx jak cos nr gg 6893868:)

Już robię konto

jak sie wychodzi z tej galeri nie ogarniam tego

Dziś też zacznę mój nick bd Deathxx jak cos nr gg 6893868:)Już robię kontojak sie wychodzi z tej galeri nie ogarniam tego

Musisz zrobić pare misji i wtedy będziesz mógł. O 17 jakoś wejde i wyśle ci zap

Witam. Stworzyłem klan do gry APB na serwerze Patriot EU2 po stronie Criminals. Klan nie ma być jakimś ultra pro ownerem który robi misje w mniej niż pół minuty. Liczy się wspólna zabawa. Tak więc jeżeli spełniasz warunki (Criminal, Patriot EU2), nie zamierzasz opuścić gry po dwóch dniach grania to wpisz tutaj swoje podanie (nick w grze oraz jeżeli masz nick skype) a ja Cię przyjmę. Każdy jest mile widziany.

Lista członków:

GreenSaw

Deathxx