Apb

Siema ja nie dostałem sie do gry APB nawet nie wzialem udziału w BECIE bo nie wysłałem zapytania lecz gdy sciaglem APB i zalogowałem sie na moje konto do 9dragons to gra mi działa !!!! To znaczy że jak ktos ma konto na GameFirst to może grać w CBT APB nie ma za co :)

warn_ico.png
U ciebie dzieje się to notorycznie więc zasłużyłeś na warna. Double topic - crracked

i po to zakładałeś nowy temat? :angry:

Tak po to by uświadomić graczy na G1 że mogą zagrać a nie czekać lub dać konto do zagrania w APB chętnie bym chciał bo nie mogę się doczekać tej gry !

Przestań gadać głupoty. Gdyby konto do CBT miał każdy gracz, który jest zarejestrowany na G1, to już dawno można by było się logować do gry...

@Down

Nie mamy dowodów, że działa, poza tym dlaczego nikt nie może się zalogować?

To jakim cudem działa mu konto z 9Dragons na APB ?

fake ?

Open Beta będzie po niedzieli , pozdro ;)

nie wiem bo zarejestrowałem sie w grze 9dragons na poczatku tego roku to też gra firmy G1 i jak użyłem tamtych pasów konto mi zadziałało !!!!

Podejrzewam że G1 dopuszcza kolejne grupy graczy do cbt aby móc przetestować serwery pod coraz większym obciążeniem. Nic nie pozostaje tylko sprawdzać czy może i wam dali szanse zagrać

Serwer jest aktualnie offline? Nie moge się połączyć.

Tak w poniedziałek jest OB

Siema ja nie dostałem sie do gry APB nawet nie wzialem udziału w BECIE bo nie wysłałem zapytania lecz gdy sciaglem APB i zalogowałem sie na moje konto do 9dragons to gra mi działa !!!! To znaczy że jak ktos ma konto na GameFirst to może grać w CBT APB nie ma za co :)

warn_ico.png
U ciebie dzieje się to notorycznie więc zasłużyłeś na warna. Double topic - crracked