Szukam osób chętnych do wspólnej gry. Serwer EU2 (nie pamiętam jak się nazywa) . Jeżeli zbierze nas się spora grupka to możemy pomyśleć o klanie. Gramy po stronie "Gangsterów" czyli Criminal.
Chętni proszę się wpisywać pod Postem.
Szukam osób chętnych do wspólnej gry. Serwer EU2 (nie pamiętam jak się nazywa) . Jeżeli zbierze nas się spora grupka to możemy pomyśleć o klanie. Gramy po stronie "Gangsterów" czyli Criminal.
Szukam osób chętnych do wspólnej gry. Serwer EU2 (nie pamiętam jak się nazywa) . Jeżeli zbierze nas się spora grupka to możemy pomyśleć o klanie. Gramy po stronie "Gangsterów" czyli Criminal.Chętni proszę się wpisywać pod Postem.
Propozycje:
1. Nie warto raczej grać na EU2. Tam jest baaaardzo mało osób. Uwierz mi.
2. Możemy zrobić 2 grupy, enforcer i criminal. Będzie ciekawie taką ustawkę zrobić.
Ale jeśli zdecydujesz się na EU 1 to jestem chętny. Enf to mój main niestety(ale mam low crima)". Nie mam mikrofonu.
Propozycje: 1. Nie warto raczej grać na EU2. Tam jest baaaardzo mało osób. Uwierz mi.2. Możemy zrobić 2 grupy, enforcer i criminal. Będzie ciekawie taką ustawkę zrobić.Ale jeśli zdecydujesz się na EU 1 to jestem chętny. Enf to mój main niestety(ale mam low crima)". Nie mam mikrofonu.
Tylko ze ja już na EU 2 mam rate 98 więc nie chcę z tego rezygnować.
Ja bym byl chetny gg: 3627284
Ja tak samo bym mógł pograć na eu1 : )
Dobra ale teraz zdecydujmy czy na EU 2 czy na EU 1. Jak bym wolał na EU 2 ponieważ mam tam dobrą postać i nie chcę z niej rezygnować.
Posiadam enfo na EU1, rank koło 50 chyba, więc nieduży. Toteż jak coś jestem za EU1
zagram na eu1- pm
Refresh.
Gramy na EU 2 jak chcecie zagrać to napiszcie mi na gadu gadu.
gdybyście grali na EU1 moge pograć
Ja gram z paroma osobami na Eu1 więc zapraszamy. Wspieramy siły (policji) ;D