Apb

APB reloaded to jest f2p czy trzeba coś dokupić ? bo jak patrzyłem na steamie to pisze niby f2p ale jest też coś do kupienia w tej grze

i mógłby ktos opisać mniej więcej o co w niech chodzi ? jakiś system rozgrywki ? jakie są wielkościowo mapy ?

jak sciągam na steamie i ściągnie się do np 50% i wyłącze stema , następnie włącze to będzie się sciągać od 50% czy od 0 ?

ten APB pójdzie na takim sprzęcie ?

Sprzęt: mój sprzęt

Win XP SP3

3GB

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

jak z populacją w tej grze ? dużo ludzi gra ?

i jak najlepiej ściągnąc tę gre z ich strony czy przez steam ma to jakąś różnice ?

Gra jest F2P jednak do kupienia masz wyposażenie którym wszystkich niszczysz.

Tak możesz na steam ściągać i przerywać.

Tak pójdzie jednak musisz grać na niskich-średnich.

oki thx a wypowie się ktoś jeszcze o takich rzeczach

1. gra duzo ludzi w to ?

2. bez kupowania czegos za realna kase da się w to pograć ?

Tak, gra w to dosyć dużo ludzi.

Tak, warto w to grać ^^

1.Tak

2.Tak

(Te odpowiedzi ^^)

chciałem jeszcze zapytać czy w tej grze są jakies serwery ?

jeśli tak to jaki polecacie ?

Dalej tyle haxów śmiga w grze??

o up dobre pytanie zadał bo to chyba najważniejsze czy dużo haxów biega ?

da sie spokojnie pograć i porobić misje ?

no i sobie nie zagram ...

APB requires SP3 or later to run on Win XP 32-bit

niby pokazuje że potrzebny sp 3 a mam taki zainstalowany

będzie ci ciężko chodzić. możesz mieć mało fps'ów na populacje narzekać nie będziesz bo party zawsze jest. cel gry jest prosty.. wcielasz się albo w przestępce albo policjanta.. rywalizujecie ze sobą w różnych trybach gry. to wszystko toczy sie w miastach którę odpowiadają wielkości... hmm może jednego miasta w GTA SA. IS to głównie kosmetyka

Kosmetyka i OP bronie i szybsze samochody, ktore tez sa bardziej wytrzymale i maja wieksza pojemnosc. Mapek jest narazie 5. Niestety... Najlatwiej sie gra policjantem, ale tez lekko trudniej sie zarabia. Criminale maja naodwrot.

Samochody,Bronie,Premium,Modernizacja samochodów i ciuchów i wiele więcej. ( Naklejki, muzyka, Ciuszki itp,itd ) Wszystko to możesz mieć za PREMIUM. Mam na Steamie przegrane ok. 300h, da się grać nie mając premium, i gra się przyjemnie. Wszystko to (Oprócz NIEKTÓRYCH broni i PREMIUM) Możesz zakupić w sklepie za pieniążki zarobione w gierce.

@UP Policjantem gra się trudniej. Mam na nim przegrane ok. 100h a na Kryminaliście ponad 200h. I osobiście stwierdzam że Kryminalista jest łatwiejszy do ogarnięcia i prawdziwa maszyna do zarabiania... Policjantem trudniej, i to o wiele, ale da rade wszystko pokupować.

Najgorsze jest to, że są straszne lagi na serwerze i nie idzie pograć... Z początku myślałem, że może wina jest po mojej stronie, lecz komputer świetny, net też.. Czytałem na forach to ludzie też borykają się z tymi problemami co ja. Więc po 53 h rozgrywki postanowiłem usunąć to. A co do rozgrywki to po jakimś czasie się nudzi. Największy plus tej produkcji to swobodna customizacja wszystkiego (ciuchy,bronie,samochody normalnie wszystko).

prócz tego że masa bugów to jeszcze pełno aimbotów i wallhacków lata... Mało tego od gameforge.

Nie myślcie że hejtuje zam mam 199 poziom reputacji ale już mnie denerwować zaczyna że nic nie robią.

@Up Jaki Gameforge? O_o

Przecież APB nalezy do G1 od samego początku...

Wiem, że nie ma duzej różnicy w tych wydawcach, bo to ta sama strategia marketingowa. No ale to jednak dwie różne firmy...

A co do samej gry to zależy jak lubisz grać.

Przesiedziałem w APB jakieś ~70 godzin i osobiście nie podoba mi się motyw jak policjanci kampią pod punktami zbytu albo w miejscach gdzie masz oddać hajs.

Męczysz się z 40 minut żeby zarobić pare tysięcy. Podbiega jakiś premium sprząta Cię nawet bez mrugnięcia okiem, a Ty jesteś ~ 5 tysięcy w plecy.

Może nie umiem grać albo to wina tego że grałem sam.

Ale jak siedzę w mieście i sobie ładnie "przekładam" telewizorki, a jakiś pajac z sygnałem wjeżdża we mnie wywrotką i wszystko razem ze mną robi dość sporych rozmiarów explo to coś jest nie halo. >.>

@UP

Prawdopodobnie wina, że grałeś sam. Ja w trójkę z kolegami męczyliśmy gierkę prawie całe dnie w poprzednie wakacje. Nikt z nas nie mógł się od niej oderwać... Ale jak zwykle nastaje taki moment, że gra ci się nudzi, i czasem do niej powracasz. Po za tym, mnie też to denerwuje, a najgorzej jak ktoś ma tą wielką ciężarówkę, i wjedzie we mnie jak ja okradam sklepy... jak we mnie przypiepszy, i mój van wybuchnie... To mnie szlag trafia .-.

@up właśnie o tej ciężarówce mówiłem... to jest jeden z tych pięknych elementów.

najgorsze jest to, że niby gdzieś tam policjantom odejmują od reputacji to, że zabijają crime... ale jakoś im to nie przeszkadza.

@UP Najlepiej jak masz tego gnata z paralizatorem, dostajesz za powalenie go ok 225 Pkt. To prawie 2 Zabójstwa + Asysta, Tyle że ciężko z tego kogokolwiek ubić...

http://apbreloaded.gamersfirst.com/2013/10/colliding-with-gta-v-train-and-getting.html

Ma być upgrade silnika. Może nawet wrócę, kiedyś.

APB reloaded to jest f2p czy trzeba coś dokupić ? bo jak patrzyłem na steamie to pisze niby f2p ale jest też coś do kupienia w tej grze

i mógłby ktos opisać mniej więcej o co w niech chodzi ? jakiś system rozgrywki ? jakie są wielkościowo mapy ?

jak sciągam na steamie i ściągnie się do np 50% i wyłącze stema , następnie włącze to będzie się sciągać od 50% czy od 0 ?

ten APB pójdzie na takim sprzęcie ?

Sprzęt: mój sprzęt

Win XP SP3

3GB

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

jak z populacją w tej grze ? dużo ludzi gra ?

i jak najlepiej ściągnąc tę gre z ich strony czy przez steam ma to jakąś różnice ?