Aplikacja 16 bitowa

Witam,

Posiadam Windows 7 Home premium 64-bit i gdy próbuję uruchomić grę wyskakuje mi okienko nazwane "Nieobsługiwana aplikacja 16-bitowa". Wewnątrz jakieś biadolenie żebym spróbował zainstalować grę dla systemów 64-bitowych. Wie ktoś co mam zrobić? Kiedyś już grałem w Tere na tym kompie i wszystko działało. Wersja EU od gameForge.

Pozdrawiam. :)

A moze kiedys jak grales w tere na tym kompie to miales system 32 bitowy i ta wersja co masz zainstalowala sie pod system 32 bitowy....

Właśnie od początku mam na nim system 64 bitowy i normalnie tera działała z tego launchera ze strony a teraz takie cyrki mam.

Raczej rozwiązanie z tego linku podziałało. Sprawdź i się przekonamy. Co do odpowiedzi Devona to nie trzyma się to w ogóle kupy, ponieważ system 64b wspiera aplikacje 32b (ale na odwrót już nie). Gdyby nie wspierały to byś nie uruchomił pewnie ponad 50% programów na takim systemie.

Ja mam podobnie, tylko mi ten komunikat wyskakuje po wyłączeniu TERY. Jak naprawisz to napisz o co chodzilo ;)

Problem rozwiązany. Pobrałem całą grę od nowa i jest git. :)

Witam,

Posiadam Windows 7 Home premium 64-bit i gdy próbuję uruchomić grę wyskakuje mi okienko nazwane "Nieobsługiwana aplikacja 16-bitowa". Wewnątrz jakieś biadolenie żebym spróbował zainstalować grę dla systemów 64-bitowych. Wie ktoś co mam zrobić? Kiedyś już grałem w Tere na tym kompie i wszystko działało. Wersja EU od gameForge.

Pozdrawiam. :)