AppNana Aplikacja na androida-darmowa kasa

Cześć ostatnio na YouTube zobaczylem filmik użytkownika Zakreble, chyba wszyscy go znamy.

Aplikacje pobieramy w Google Play bądź ze strone www.appnana.com

www.appnana.com/zakreble (dostaniemy ileś tam nana points na start)

Link do filmiku.

http://www.youtube.com/watch?v=jPB1BLZ-X8M&feature=c4-overview&list=UUYNOi5XavU5MnxTYmpI6Fvw

Chodzi o to ze dostajemy kody od znajomych i je wpisujemy za kazdy kod ja+znajomy ktory dal kod dostajemy po 2,5k nana coinsów łatwo o kase.(pod filmikiem macie pełno tych kodów.

Co ile kosztuje.

Amazon: 30Knana/1$; 45Knana/2$; 60Knana/3; itd itd itd

Google Play: 160Knana/10$; 650Knana/50$

Itunes: 160Knana/10; 210Knana/15; 650Knana/50

Paypal (najbardziej interesujące tak myśle): 90Knana/5$; 160Knana/10; 650Knan/50$; 1,2KKnana/100$

Xbox Live: 90Knana/400mp; 210Knana/1,2kmp; 650Knana/4kmp

PlayStation: 300Knana/20$; 650Knana/50$

K=Tysiąc

KK=Milion

Można też zarabiać nanapoints poprzez pobieranie gier.

Mój kod to: k1121483 Wpisujcie tutaj swoje kody :)

Ps wpiszcie tez pod filmikiem na YouTube.

PEACE !

Hmmm może coś z tego będzie.
Żeby wpisać kod obydwoje musimy mieć 15k nana pointów, brakuje mi 4,6k.

Sceptycznie podchodzę do tej apki. Widziałem film o tym na kanale Gimperr'a i poczytałem sobie komentarze teraz, gdy już nagły skok kodów ludzi w komentarzach się skończył i co wyszło? Że ponoć te kody można wpisywać tylko raz jak ma się 15k punktów, a co za tym idzie cały proces może być nieco żmudny jak wiele stron czy apek tego typu. Żeby liczyć na jakiś pieniądz, oczywiście o ile faktycznie zostanie wypłacony, i tak trzeba się liczyć ze sporym czasem oglądania reklam, wykonywania zadań itp, a te podobnież nie zawsze działają i często działają "te płatne", czyli wychodzimy na zero.

Zgadzam się z wawrzynem, sprawdzam tą apke i w prawie przy każdym zadaniu albo musimy ściągnąć applikacje i coś w niej kupić za minimum 2$ albo kupić aplikacje. Takich zadań darmowych jest naprawdę mało.

Aż nawet ściągnąłem żeby zobaczyć na własną rękę jak to działa i ok, bez wpisywania jakichkolwiek refkodów zarobiłem raptem 1,200 nanas i skończyły się oferty darmowe. Część z nich nie zaskakuje, 90% jest albo związane z rejestracją numeru telefonu czemu jestem całkowicie przeciwny i nie mam zamiaru sie w to bawić. Wpiszę zaraz jakiś refkod z tego tematu i zobaczymy.

Z tego co wyczytałem, to jeżeli 5 osób wpisze nasz reflink, to wtedy możemy zapraszać więcej i cały system nieco się rozrusza, ale ile w tym prawdy? Dowiedzą się Gimper i Zakreble, którzy będą ściągali dodatkowe pieniądze z widzów, którzy wpiszą ich refkody zamiast tych, co są w komentarzach albo osoba, któa będzie miała mega farta i jej kod zostanie wpisany 5 razy przez 5 osób. Zostawię reflink, może kiedyś ktoś wpisze te 5 i będzie jakiś profit. Na chwilę obecną kolejna apka, która wymaga kilkudziesieciu dni wchodzenia codziennie i ściagania śmieci na telefon.

Mój refkod - w1121941

Przypominam, że tak jak reflinki, refkody powinny być chyba skutecznie oznaczone.

A nie wystarczy, że powiedzmy tutaj na forum 5 osób sobie pomoże? Skoro osoba wpisująca kod również otrzymuje profit, to co stoi na przeszkodzie, żeby 5 osób się moim kodem zainteresowało?

Zostawię też swój refcode.

Dla potomnych.

Mój refcode: a1122088

@Edit

Aha... więc najpierw muszę dokulać się jakoś sam do 15k.

Ok, jeżeli i ty i osoba wpisująca nie macie 15k punktów, to refkody nie działają. Z takim tempem, to za parę tygodni dopiero bedę mógł wpisywać inne kody.

Ale jeśli ktoś ma te 15k i użyje mojego kodu to mi punkty nabije, tak?

Z tego co zrozumiałem z informacji która mi wyskoczyła, to nie, bo wg tego pop-up okienka obie osoby muszą mieć 15k punktów.

Czyli dobijam jakoś sam do 15k a potem wpisuje hurtem wszystkie refcody znalezione na Google play, forum, youtube i działają tylko te od osób, które też się pofatygowały dobić 15k na własną rękę. Chyba dobrze zrozumiałem?

No cóż zawsze można spróbować.

Mój kod: p1122018

A powiem wam tyle, że to nie działa i apka robi was w balona. Gimper również to sprawdził i zrobił filmik po czym dzisiaj o 13:54 miał jedynie 25000 tych punktów a wyliczając w niecałą godzinę można było wydoić ich 90000.

Działać może i działa, bo zdobywać punkty się da, tyle tylko, że nie są to obiecane tysiące punktów w godzinę/dwie, a raczej paręset na dzień, więc jest to apka dla cierpliwych, którzy chcą przetestować jej prawdziwość spokojnie ciułając swoje punkciki aż do pierwszego progu wypłaty na wybrane konto PayPal, PSN czy inne, więc do boju cierpliwi. Ja pewnie niebawem pewnie skasuję to "cudo" bo specjalnie od kiedy założyłem konto staram sie sprawdzać na bieżąco oferty żeby mieć podłoże do tego, żeby wykazać, że apka jest nic nie warta i póki co nie pomyliłem się mocno.

No działa w sensie, że jakieś punkty wpadają ale nie daje tych oczekiwanych dużych sum za te kody.

Mój kod: t1117128

sprawdzone przez znajomego i dziala!! Moj kod : k1199180

Masz androida oraz chciałbyś zarobić? Masz już inne aplikacje do zarabiania i szukasz dodatkowych alternatyw na zwiększenie swych zarobków? Aplikacja CashPirate powinna być do tego idealna! Swoje pieniądze możesz zyskiwać za pomocą pobierania i uruchamiania aplikacji. Dodatkowa znajomość angielskiego jest również przydatna. Wystarczy tylko zwykłe i zweryfikowane (potwierdzone mailem) konto PayPal (Sam mam takowe, nawet bez dodanego konta bankowego lub karty kredytowej.) oraz funkcjonujący telefon z systemem Android. Samą aplikacje bez problemu znajdziecie na Google Play. Wypłaty już od 2.5$ i w ciągu kilku minut. Jeżeli jesteś chętny na pobranie apki, to pozostawiam ci kod (kod: YCOQAM) na 500 coins w ramach 50% bonusu za wykonanie oferty.

Cześć ostatnio na YouTube zobaczylem filmik użytkownika Zakreble, chyba wszyscy go znamy.

Aplikacje pobieramy w Google Play bądź ze strone www.appnana.com

www.appnana.com/zakreble (dostaniemy ileś tam nana points na start)

Link do filmiku.

http://www.youtube.com/watch?v=jPB1BLZ-X8M&feature=c4-overview&list=UUYNOi5XavU5MnxTYmpI6Fvw

Chodzi o to ze dostajemy kody od znajomych i je wpisujemy za kazdy kod ja+znajomy ktory dal kod dostajemy po 2,5k nana coinsów łatwo o kase.(pod filmikiem macie pełno tych kodów.

Co ile kosztuje.

Amazon: 30Knana/1$; 45Knana/2$; 60Knana/3; itd itd itd

Google Play: 160Knana/10$; 650Knana/50$

Itunes: 160Knana/10; 210Knana/15; 650Knana/50

Paypal (najbardziej interesujące tak myśle): 90Knana/5$; 160Knana/10; 650Knan/50$; 1,2KKnana/100$

Xbox Live: 90Knana/400mp; 210Knana/1,2kmp; 650Knana/4kmp

PlayStation: 300Knana/20$; 650Knana/50$

K=Tysiąc

KK=Milion

Można też zarabiać nanapoints poprzez pobieranie gier.

Mój kod to: k1121483 Wpisujcie tutaj swoje kody :)

Ps wpiszcie tez pod filmikiem na YouTube.

PEACE !