Arcane Saga - Job

Witam.

Grając Huntress chciałem wybrać Job'a, który polega na walce łukiem, nie wiem jak tutaj się ona nazywa ale w Prius był to Amazon. Po wbiciu 30 lvl miałem dostępny tylko jeden Quest na zmianę Joba, który polegał na pogadaniu z NPC. Automatycznie dostałem Shamana (Prius - Oracle), jest to support, a taki Job mnie nie kręci. Czy ktoś mi może wytłumaczyć gdzie zrobiłem błąd ?

Błąd zrobiłeś na początku przy kreacji postaci. Miałeś możliwość wybrania Huntress DPS lub Priest. Prawdopodobnie wybrałeś Priesta który określił Twojego questa.

Nie ma takiej opcji, bo wybrałem właśnie Bow'a, chyba, że liczy się 1 kliknięcie wtedy istnieje taka opcja

Innej opcji raczej nie ma. Quest dostosowuje się do wybranego wcześniej joba.

No cóż, zrobię postać od nowa ;) Skoro od nowa to jaki serwer jest najbardziej opłacalny ? Na off forum wyczytałem, że H - PvE, R - PvP. Nie bardzo wiem, jak to ma się do rzeczy gdyż PvP jest tylko na arenach, a nie na open world...

Rozmawiałem teraz z GM in game i powiedział mi, że na 30 lvlu dostaje się 1st Joba do PvE, a na 45 do PvP. Analogicznie PvE będzie miało mniejszy dmg na PvP i odwrotnie. Samo w sobie to jest już do du..., a żeby jeszcze było śmiesznie to na 30 lvl (PvE) zawsze dostaniemy - przykład: Grając Huntress'em jego PvE Job to Shaman (healer/support). PvP Job to Strider (DPS - łuk). Więc jeśli ktoś chce pograć w PvE jako DPS to może o tym zapomnieć chyba, że nie odstrasza go zmniejszony DMG na mobkach. Nie wiem jak oni to wymyślili...

Witam.

Grając Huntress chciałem wybrać Job'a, który polega na walce łukiem, nie wiem jak tutaj się ona nazywa ale w Prius był to Amazon. Po wbiciu 30 lvl miałem dostępny tylko jeden Quest na zmianę Joba, który polegał na pogadaniu z NPC. Automatycznie dostałem Shamana (Prius - Oracle), jest to support, a taki Job mnie nie kręci. Czy ktoś mi może wytłumaczyć gdzie zrobiłem błąd ?