Arcane Saga!

Witam!

W związku z reaktywacją Arcane Saga ( dawny Prius Online) mam pytanko:

Czy ktoś zamierza grać w tę grę?

Czy ktoś, kto grał dłużej w Priusa może coś o tej grze powiedzieć?

Niestety mi dane było zagrać dość krótko, ponieważ gra została zamknięta, ale według mnie ma to coś, co może przyciągnąć.

Pozdrawiam!

Będę grał z pewnością i grałem długi czas na PO więc mam z grą doświadczenia. Pytaj konkretnie a odpowiem :)

Zawsze w grach MMO szukam postaci supportujące/heallera, ponieważ lubię na instancjach, lub innych partyjnych (dziwnie brzmi xD) wypadach wspierać mój team, która z obecnych postaci spełnia tę rolę?

Czy wiadomo już czy, lub jakie będą serwery, i na który wybiera się większość rodaków?

Być może moje ugrupowanie "Formoza" pojawi się na serwerach :] Kto wie...

Minstrell z tego co pamiętam mogła healować. Serwery pewnie będą 2. Jeden pve a drugi pvp wiec wybór jest jasny.

A może i ja spróbuje tej gierki :)

Pierwsze co mnie teraz ukuło w oczy to grafika która w wersji od ziemniaczków miała zdecydowanie lepszą grafikę. Tutaj cienie są strasznie pikselowate i krawędzie poszarpane ale mam nadzieje, ze tym się zajmą.

Wagonik czas abyśmy połączyli siły i zagrali w ten tytuł razem <3

Up. A skąd wiesz ze taka grafa będzie? Juz cbt ruszyła? Chyba nie.

A może w kilka innych gierek tez by sie pogralo haha >? :D pożyjemy zobaczymy

Nie mam nic przeciwko :-] jestem otwart na sugestie.

Mam pytanie.Arcane Saga oficjalnie wystartowało z cbt?Próbowałem pobrać klienta gry,tego w wersji direct i nie szło pobieranie.Działają sewery normalnie,czy mają jakiś poślizg?Druga sprawa,pytanie do osób które miały styczność z tą produkcją.Expi się na questach,jeśli tak to na jakim poziomie są te questy,czy jest sporo instancji,jak się prezentuje pvp,klasy postaci itd.?

Nie nie ma poślizgów. Gra działa prawidłowo i póki co jest jeden serwer oraz masa ludzi, wiec mogą być problemy przy pobieraniu bo sporo osób się zrzuciło. Questy w Prius Online (stara wersja) robiło się do około 30 poziomu później do 40 grind dość przyjemny swoją drogą bo AoE było już na tym poziomie a później znowu Questy i Instancje, których trochę mimo wszystko się zebrało troszkę. Zdecydowanie skrzywdzili aktualnie grafikę bo jest wyraźnie gorsza od tego co pamiętam. W pvp raczej nie spędzałem sporo czasu wiec pamiętam jedynie pojedynki i tyle :D Ciekawy jest system combo, z którym obcujesz od początku aby dostawać jakieś dodatki do ataku itp itd... zależy jak ustawisz pasek combo. Klas postaci jest 7 z tego co tu na palcach liczę i każda ma 2 drogi rozwoju.

to dlugo zes nie porgral ;D az taka klapa ? ;d

Z tym lvl coś jest nie tak.... osobiście sądzę, że jest to jedynie efekt CB aby szybko przebrnąć do końca i obadać błędy w najdalszym etapie gry. Co do animacji i samej grafiki, jak mówiłem firma schrzaniła sprawę bo wszystko wyglądało w wersji od GPotato dużo lepiej.

Ktoś już wrzucił filmik z cyklu first impressions z gry Arcane Saga.Nom,graficznie to wygląda na przeciętny f2p od azjatów.Nie oceniajmy jednak książki po...wiadomo ;)

Witam!

W związku z reaktywacją Arcane Saga ( dawny Prius Online) mam pytanko:

Czy ktoś zamierza grać w tę grę?

Czy ktoś, kto grał dłużej w Priusa może coś o tej grze powiedzieć?

Niestety mi dane było zagrać dość krótko, ponieważ gra została zamknięta, ale według mnie ma to coś, co może przyciągnąć.

Pozdrawiam!