Witam, obecnie trwa giveaway kodów do bety ArchAge'a. Oto strony:
http://www.onrpg.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-1-key-giveaway/
Witam, obecnie trwa giveaway kodów do bety ArchAge'a. Oto strony:
http://www.onrpg.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-1-key-giveaway/
Wielkie dzięki, skorzystałem.
Nie da się grać i tak dlaczego?
Pisze pod każdym giveaway'em, żę od 17'nastego do 21'ego.
Wielkie dzięki!!! Rozumiem, że po dodaniu kodu do konta na glyphie nie pozostaje nic innego jak czekać na bete?
Dzięki za info.Kluczyk jest,elegancko.
Aha czyli key na kilka dni, pobieranie 30gb żeby chwilę zagrać, szkoda.
Jak nie pasuje to zawsze można mi oddać ;]
kto nie zebral w dzien bardzo male szanse bo widac jak szybko klucze sie roplywaja ja na szczescie zlapalem 2 xD
kto nie zebral w dzien bardzo male szanse bo widac jak szybko klucze sie roplywaja ja na szczescie zlapalem 2 xD
Podrzuć jeden na pw
Wymienię 7 dniowy dostęp do CBT Landmark(ja) na właśnie kluczyk do ArcheAge(ty)
Aha czyli key na kilka dni, pobieranie 30gb żeby chwilę zagrać, szkoda.
Cieszcie się że wgl były jakieś eventy z kluczami na CBT więc narzekanie wsadzić sobie w tyłek
Na zamkniętym forum Alpha jest ostara dyskusja aby nie organizować takich kluczy za którą się podpisało już ponad 2000 osób które kupiły FounderPcka za 150$ więc raczej kolejnych takich eventów już nie będzie z racji tego iż trion często spełnia takie prośby graczy którzy wspierają firmę.
Prawdopodobnie dodadzą jeszcze kilka eventow na CBT1 a nie liczcie już na CBT2 i 3 bo już ich na 100% nie będzie bo tym jki rage na forum Alphy się zrobił.
Po co ci 2 kluczyki? Wiele osob chcialoby sie zalapac na bete a ty robisz sobie jaja.
Po co ci 2 kluczyki? Wiele osob chcialoby sie zalapac na bete a ty robisz sobie jaja.
moge nawet meic 10 nie wiem o co Ci chodzi ? trzeba bylo kampic do 2 w nocy tez bys mial
spokojnie, beda kolejne giveawaye: mmorpg.com, massively, ZAM jeszcze nie rozdawaly, dla Gamespota tez na pewno sie cos znajdzie
ale to pokazuje, ze Europejczykow maja w d*pie, rozdawac keye o 1-2 w nocy naszego czasu...
spokojnie, beda kolejne giveawaye: mmorpg.com, massively, ZAM jeszcze nie rozdawaly, dla Gamespota tez na pewno sie cos znajdzieale to pokazuje, ze Europejczykow maja w d*pie, rozdawac keye o 1-2 w nocy naszego czasu...
Ale Ty masz problem..... To jest firma USA a nie EU i nikt nikogo nie ma w d*pie bo już na CBT serwery będą EU i NA , więc jak Ci żal dupe ściska że nie dostałeś klucza bo liczyłeś baranki w nocy to masz ziomuś problem ^__^
@Edit
Napisałeś kiedyś,, największy polski portal o mmorpg " to dla takiego największego najlepszego portalu mmorpg nie stać na zakup 1 paczki z dostępem do CBT bądź alpha aby dać wielu użytkownikom tego forum ocenę jak się gra na wersji EU/NA??
Tak jak pisałem kiedyś, ArcheAge to nie jest gra dla wszystkich. J
- Jeśli lubisz grindować ( to gra dla ciebie )
- Jeśli lubisz nowoczesność , pomysłowość , walki na morzu wielkimi galeonami ( to gra dla ciebie )
- Jeśli lubisz potężnie rozbudowany craft ( to gra dla ciebie )
Natomiast
- Jeśli jesteś dzieckiem słońca ( to gra NIE dla ciebie )
- Jeśli lubisz smoki , małe słodkie cukierkowe mmorpg ( to gra NIE dla ciebie )
- Jeśli czujesz się słaby w PvP ponieważ w ArcheAge wszędzie możesz zostać zabity dosłownie wszędzie( to gra NIE dla ciebie )
- Jeśli nie stać cię na zakup Premium zapomnij o dodatku do gry jaką oferuje Farming, Hodowla, ( to gra NIE dla ciebie )
Zanim zdecydujesz się grać w ArcheAge odpowiedz sobie na te pytania bo nikt troli nie będzie przyjmował do gildii , tym bardziej dzieci płaczących " bo oni mnie biją na 5 lvlu ((((( "
Nikt się nie patrzy czy masz lv 5 cy 50, w całym ArcheAge jest Open PvP poza 2 lokalizacjami,
- Istnieje też system PK czyli każdy nawet z twojej frakcji może Cię zabić jak idziesz z Trade Runem , Gra nastawiona na masowe Gildie , ponieważ bez mocnej liczącej się gildii doświadczonych graczy w archeage nie zrobisz nic i nie osiągniesz niczego.
@Edit 2
Walki na morzu
http://www.youtube.com/watch?v=6WHw4LT76qg
Statki vs BOSS Kraken
Tutaj dodam że główna walka jest pod wodą ponieważ sttki robią massowy DMG natomiast pod wodą w sprzęcie do nurkowania ludzie tankują krakena i robią jakiś tam dps.
http://www.youtube.com/watch?v=QXfoAcUuBoI
WAlka z Legendarnymi Bossami
ale to pokazuje, ze Europejczykow maja w d*pie, rozdawac keye o 1-2 w nocy naszego czasu...
Hejter od siedmiu boleści. Zmień forum...
Ja jakoś miałem 3 klucze i wszystkie rozdałem. 1 dla siebie 2 dla znajomych.
Normalni ludzie spia w nocy a nie kampia na bog wie co... Po prostu ludzie sa pazerni i biora ile sie da bo taka mentalnosc polaczkow.
Sprawdzilem juz wiekszosc stron ktore nie byly wymienione tutaj i tam tez juz poszly wszytskie keye.
A tam od razu zal dupe sciska Po za tym widze mati3464 nalezysz do IX Kohorty gildii dojrzalych graczy... wlasnie widac jaki ty jestes dojrzaly. To jakies nieporozumienie ze cie przygarneli.
Po za tym widze mati3464 nalezysz do IX Kohorty gildii dojrzalych graczy... wlasnie widac jaki ty jestes dojrzaly. To jakies nieporozumienie ze cie przygarneli.
Chyba mylisz fora, bo na tym to ja za przeproszeniem sikam i krytykuje ile da się choć wiem że znacznej większości tutaj krytyka spływa jak wodospad. To tak jakby napluć w twarz a myślą że pada deszcz, a po 2 to opinię ludzi tutaj mam w 4 literkach
Mnie nie boli wydać 500 zł na grę w którą grałem na KR, RU i teraz USA , a jak ktoś beczy bo nie ma DARMOWEGO klucza na beta to papier toaletowy kaczor w łazience jest można się wysmarkać.
yyyy nie mam pytań. Tymi slowami psujesz renome jaka ma IX Kohorta...A jesli chodzi o temat. Jak ktos znajdzie kolejne givewaye to prosze o poinformowanie w tym topic-u. Bedziemy wdzieczni.
I nikt tutaj nie psuje renomy , ponieważ każdy śmieje się z tej strony i postów naczelnego prezesa także, uważnie śledzę stronę i krytykuje wszystkie idiotyzmy jaki naczelny wymyśli podczas emocjonujących rozgrywek w Tibie.
@Edit
A ciebie maciuś za duble posta reportuje. Chyba ie czytałeś regulaminu )
@Edit 2
Post > mój post > post
Korzystaj z opcji Edytuj
@Edit 3
Maciuś idz podoić cyca od mamusi bo ci żyłka pęknie z nerwów .... Biedactwo moje zdenerwowało się ojejciu ojejciu nie niuniaj się kochanie bo zlości płodności szkodzi.... . . o jeju ojeju ((
@Edit 4
Maciuś zapisałem sobie w mój czerwony zeszycik Twój nick z mmo będę cię wybitnie szukał na serwerach AA
yyyy nie mam pytań. Tymi slowami psujesz renome jaka ma IX Kohorta...
A jesli chodzi o temat. Jak ktos znajdzie kolejne givewaye to prosze o poinformowanie w tym topic-u. Bedziemy wdzieczni.
@ duble posta? where? gdzie napisalem posta pod postem? omg.
Regulamin:
4.3. Zabronione jest publikowanie jednego postu pod drugim (za wyjątkiem wyszczególnionych w poprzednim podpunkcie sytuacji). Jeżeli użytkownik ma coś do dodania, powinien użyć opcji Edytuj.
Czy ja napisalem 2 posty jeden pod drugim? Nie. Dodalem posta ktory byl poprzedzony twoim. Nie wiem albo udajesz debila albo nim jestes. Oczywiscie jestes zgloszony za wczesniejsze teksty w postach.
Pozdrawiam i zycze milego dnia. Nie mam nerwow konwersowac z dojrzalym czlonkiem dojrzalej gildii.
edit. I win ^^ cya