Witam, szukam ludzi, grupy do gry, najlepiej jak by był jakis TS : )
ArchAge Grupa
Podłącze się.
To prosilbym bardzo adres jakiegos TS'a Priv, czy tam w forum, malo sie orientuje o tej grze, bo komputera nie mialem takze : D
Siemka , pisałem o grupie do ArcheAge dwa tematy niżej. Też szukam ludzi do gry jak na razie wyraziły chęć jedynie 2 osoby, zawsze możesz dołączyć . TS przewidziany .
To super, teraz sporo czasu będe mieć na granie : )
Jest już dość duży wybór "grup" w sensie gildii po obydwu stronach kontynentu.
Zarówno olbrzymich, jak i małych i nastawionych na bardziej casualowe granie
Zdecydowanie większość gildi będzie także używać TSa (lub coś tej klasy, kto ich tam wie czy nie siedzą np na Ventrilo)
Może dołączycie do jednej z gildii?
Btw przy poszukiwaniach innych osób warto wspomnieć czy gracie z patrona/fundera i na czym się będziecie skupiać (dungi, pvp, farma ?)
Jest już dość duży wybór "grup" w sensie gildii po obydwu stronach kontynentu.Zarówno olbrzymich, jak i małych i nastawionych na bardziej casualowe granieZdecydowanie większość gildi będzie także używać TSa (lub coś tej klasy, kto ich tam wie czy nie siedzą np na Ventrilo)Może dołączycie do jednej z gildii?Btw przy poszukiwaniach innych osób warto wspomnieć czy gracie z patrona/fundera i na czym się będziecie skupiać (dungi, pvp, farma ?)
Z tym patronem i funderem muszę przyznać Ci rację, lecz uważam, że jeśli ktoś piszę GRUPA zamiast GILDIA robi to celowo a tak też w moim przypadku. Jako że w ArcheAge grałem ledwie parę dni i w tym czasie nie mogłem sobie nawet stracha postawić z powodu darmowego konta co za tym idzie nie mogłem wypróbować wszystkiego ( ba, nawet nie liznąłem większości możliwości ) tak więc nie wiem co chce robić w AA i dlatego szukam grupy a nie gildii aby się pobawić a nie od razu deklarować że będę farmerem albo wariorem bo może mi się to nie spodobać.
Na chwile obecną przymierzam się do tej gry jak na razie na koncie darmowym, dopiero gdy stwierdzę, że mój piecyk udźwignie grę wezmę się za to na poważnie Nie grałem na żadnym CB i gra jest mi całkowicie obca
jeśli Cię to nie przeraża możemy razem pograć
)
Jutro juz o ktorej można grac w Open Bete? Juz 8,6gb instalki pobralem.
Może nawet dzisiaj późno w nocy zobaczymy ^^
Juto od godziny 19 można grać. O tej rozpoczyna się open beta
Czyli nikt nie gra z TSem?
Ja też mógłbym pograć ale pobieram dopiero... Jutro dopisze nick idt.
Jeśli ktoś szuka ekipy do AA piszcie na priv, podam namiary na TS.
Również dołączam się, złożyłem niby aplikacje do tego multigamingu Gondor jednak panuje tam dezorganizacja kompletna. Nie rozumiem, po co prowadzą rekrutację i ją reklamują, skoro po napisaniu podania nic się nie dzieje. Ktoś pisze "Wejdź na tsa" i kropka. Sukcesem było po pół dnia doproszenie się o rangę, jednak to wszystko, wchodzisz na ts, widzisz pełno grup CP i tyle, zero informacji jak, co i gdzie. Zapewne to samemu trzeba biegać i prosić się o dodanie, tylko po co wtedy marnować czas na pisanie podania? A jeżeli już wejdziesz na czat danej grupy, to znajdziesz tam "Króla", którego w 90% tylko jego słychać, plus po co czytać tyle regulaminów skoro po 5 minutach na danym kanale już zostało złamanych kilka punktów.
Tak czy inaczej, kończąc "rozwód", poproszę namiary na jakiś ts.
Hardmen napisz jaki miałeś u nas nick i do jakiego CP trafiłeś i kiedy i o której godzinie, a ja zbadam sprawę. Nasza gildia to dość duża grupa ludzi, podzieliliśmy się na CP by sprawniej wszystko organizować.
Witam, szukam ludzi, grupy do gry, najlepiej jak by był jakis TS : )