ArchAge RU

Witam, mam takie pytanie. Czy ktoś wie jak zangielszczyć tą gre ??? słyszałem ze podobno od jakiegoś patcha już sie nie da, ale słyszałem ze są też jakieś obejścia, więc jeżeli ktoś ogarnią mógłby mi pomóc ?? byłbym wdzięczny. Dzięki

Yea and I already made a new patch but they changed the packet encryption again and now I can't make a new HS spoof so the patch is useless. And as I don't have the needed knowledge to decrypt the packets I don't see a way how I could get the HS spoof to work.TL;DR: There won't be a new patch coming from me.

Nie ma i nie będzie.

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/23hw8g/archeage_russia_questions/ciniug8

w ogóle ?? czyli zostaje albo czekanie na EU niewiadomo ile, albo gra na rosyjskiej.....lipa że nic nie rozumiem, niczym koreańskie krzaczki.

Alfabet RU jest prosty. Gorzej z tłumaczeniem tego na język polski.

Jedyne wyjścia to czekanie na wersje EU lub gra na cyrlicy.

Dobrze że zablokowali, ale mam nadzieję że Trion się pośpieszy z wypuszczeniem swojej gry.

Z tego co sie orientuje to Archeage EU startuje jutro jako CBT. Open pewnie kolo miesiaca pozniej.

OBT będzie nie wcześniej niż za 2-3 miesiące. Ponieważ że każdy CBE będzie trwał 3-5 dni, a ma być ich kilka i nie będą one od razu po sobie tylko w jakichś odstępach.

Dlatego ja gram na Ru wersji aktualnie wyjdzie Eu to wtedy się przeniosę :)

Jeśli ktoś grał w MMORPG to wszystko da się wyczuć intuicyjnie.

Wszystko się da jak się chce.

Liczy się zarobek, a przez szybkie wydaje gry na pewno tego nie osiągną :D

Witam, mam takie pytanie. Czy ktoś wie jak zangielszczyć tą gre ??? słyszałem ze podobno od jakiegoś patcha już sie nie da, ale słyszałem ze są też jakieś obejścia, więc jeżeli ktoś ogarnią mógłby mi pomóc ?? byłbym wdzięczny. Dzięki