Hej, chciałbym spróbować pograć w AA bo zawsze lubiłem open PvP. Mam krótkie pytanko - W ile czasu od założenia postaci i wbiciu 55 lv można zacząć się bawić w efektywne PK? W sensie muszę w ogóle zaczynać ten cały craft, farmę itp? Jeśli tak, to czy zaczynać bawić się w te rzeczy od razu czy może póki co przejść linię fabularną?
ArcheaAge a czas gry
6 miesiecy grajac po 10 dziennie lub kupujac itemy z a ojro
55 w gildii wbijesz w tydzien grania a jezeli chodzi o PvP to wszystko zalezy od klasy skilla i przede wszystkim grupy samemu malo zrobisz
Kolega wyzej widocznie wie o AA tyle co nic (po obrażałbym ale jestem dobrym człowiekiem ;P)
Mi sie tak wydaje ze grajac w grupie to max miesiąc i bedziesz mial średni gear i max lvl (sam osobiscie grałem i cap posiadam ale grałem jak maniak i w grupie wiec cap byl w pare dni)
jeżeli ja niewim nic o aa to ty jesteś na etapie zakłądania konta, jeżeli sądzisz że w aa liczy się skil i lvl to co najwyrzej brałes udział w GHA i na tym skoczyłeś grę, mi chodzi bardziej o epicke walki np na morzu o krakena lub walkę o dominację na sun pick sea tam w gha to conajwyżej możesz nosić kaminie i strzały bo padniesz na hita. wracajac do tematu głównego do pvp w aa ( prawdziwego nie jak ten troll powyżej lub średniak) potrzebujesz setu ay podaje linka ( http://archeagedatabase.net/us/item/31321/) jeżeli troll powyżej zdobedzie tki item w 1 miesiąc to będę do niego wołać mistrzu tyle w temacie
Ja bron Delphi zrobiłem po 4 miesiącach, po czym spalilem ja z divine na mithica. Po 2 miesiącach zrobiłem kolejna i ta weszła na mithica, ale to był flane i nie dało się go podnieść wyżej. Jeśli pakujesz w gre ostro $$ na apexy to w miesiąc zrobisz/Kulisz. Problem polega na tym ze musisz mieć farta w otwieraniu seali. Na Delphi musisz mieć 2 otwarcia, a na ayan Delphi musi ci wyjść właściwy. Czysta loteria
o wokńcu ktoś kto zna się na tematyce gry i nie jest trolem poziom tematu rośnie, czyli jednak to ja jakimś cudem miałem racje a nie jakiś troll? gra wymaga mega dużo czasu i szczęścia lub $$$$$$$$$$$$$$ tony hajsu?
Lub pomysłu.jak ktoś ma farta to wszystkie seale otworzą się właściwe, i koleś robi top bron za grosze, a ktoś wpakuje kasy. Ja na 1 Delphi wydalem 15k, na drugiego około 11k i to tylko bron. Cały set Delphi kosztowal mnie około 90k, na grade celestial/divine
W 2.0 ma być ułatwienie, będą dodawać dungeony na 50-55 lvl z którego mają całkiem dobre sety lecieć.
"wbiciu 55 lv można zacząć się bawić w efektywne PK?"
naumiej sie czytac i nie wyzywaj od trolli
Kolega nie pyta o mythic gear tylko efektywne PK -.- rownie dobzre mozna powiedziec ze nigdy nie bedzie mogl bo zaraz beda sety red dragon i lewiathan i bedzie trzeba z ponad pol roku farmic na nie
"efektywne PK to nie jest pro elo best gear wystarczy klasa grupa i w miare przyzwoity set nawet heroic
"wbiciu 55 lv można zacząć się bawić w efektywne PK?"naumiej sie czytac i nie wyzywaj od trolliKolega nie pyta o mythic gear tylko efektywne PK -.- rownie dobzre mozna powiedziec ze nigdy nie bedzie mogl bo zaraz beda sety red dragon i lewiathan i bedzie trzeba z ponad pol roku farmic na nie"efektywne PK to nie jest pro elo best gear wystarczy klasa grupa i w miare przyzwoity set nawet heroic
Może na nowym serverze, na aktualnych gdzie osoby są ubrane to może najwyżej robić za mięso armatnie.
Pokazać Ci filmik jak ja ubrany w Delphi i kolega w eferium, gnieciemy ponad 20 typa na trade ship? Efektywne PK to takie, gdzie masz szanse zabić kogoś, a nie pykac go po 1,2 lub 4 dmg
"wbiciu 55 lv można zacząć się bawić w efektywne PK?"naumiej sie czytac i nie wyzywaj od trolliKolega nie pyta o mythic gear tylko efektywne PK -.- rownie dobzre mozna powiedziec ze nigdy nie bedzie mogl bo zaraz beda sety red dragon i lewiathan i bedzie trzeba z ponad pol roku farmic na nie"efektywne PK to nie jest pro elo best gear wystarczy klasa grupa i w miare przyzwoity set nawet heroic
skoro tak twierdzisz to współczuje grupa kalsa i w miare gear? czyli co gha? a może coś z craftu na co trzeba zarobić z 5k golda ? tylko skąd tren gold? ah z allegro , nie dama się sprowokować ale współczuje
Delphi i kolega w eferium o tym pisze to są pozadne sety i gnieciecie takich tu cytat grupe w miare gear
Wszystko jest zależne od ptk widzenia
Expiąc w AA w 3osoby potrafiliśmy na low gear PKować wygearowanych ludzi. Co innego wlecieć jak bot w secie high endgame i lac byle las i wygrywać a co innego grupowo sie uzupełniać i mimo mniejszego gearu dalej zabijać.
Wy mówicie EFEKTYWNE PK to takie gdzie wbiegasz sam i chłostach "20 typa" bo masz gear
Ja mówie ze efektywne PK to takie gdzie skillem i druzyna ogarniasz pole walki
W AA grałem jak kazdy z nas chyba. Jakieś zamkim były... były ! Bicie kotów było ? było-.- wiec nei mowie bo sobei wymysliłem.
Deska mozesz miec racje jak zaczynasz walki z topowymi gildiami o teren czy raidy czy cokolwiek to fakt potrzeba GSu miec od groma, ale rzeby latać po hasla i łoić ludzi ? to tez PvP i tez mozesz mordowac nie majac 5k GSu
Przykro mi to mówić ale w tej Grze PVP nie istnieje ....
^ ^ chyba,że bitwy morskie bądź coś innego lecz masowe pvp o którym było tyle mowy serio.. jest słabe ...
średni to widze w 3 ludzi ze średnim girem powiedzmy Epherium Flame czyli średni ( cały za jakies 10k golda) to we trzech nawet nie zlejecie kogoś kto ma Delphinad Earth a to jest tylko 1gr różnicy takie są fakty i nic z tym nie zrobisz bo kazdy set daje unikatowe bonusy
PK to player killing
Naucz sie czytac kolega pyta o zabijanie sie z ludzmi a nie "ile musze grac zeby walczyc o wyspy albo zabic boga (zart)"
Pk to PK czy 100 v 100 czy 2v2 a zabijac mozna majac cap i z 3k GSu
Jakby temat brzmiał "Ile musze grać zeby wzieli mnie na Siege" to innaczej bym odpowiadał i skoncz juz kłótnie jasnie oświecony bo zasyfiasz tamat
Mam krótkie pytanko - W ile czasu od założenia postaci i wbiciu 55 lv można zacząć się bawić w efektywne PK? W sensie muszę w ogóle zaczynać ten cały craft, farmę itp
kurde a ja cały czas muślałem że on pyta o 55 lvl o zabawe =+= sorki mój błąd że nie pomyślałem że będzie ganiac za 50 alb 40 lvlami na max lvl przepraszam
Nie tylko gear ma znaczenie ale też klase jaką będzie grał , na starych serwerach możesz jedyne co szukać ludzi po lolacjach low lvl może kogoś ubijesz. Deska ja z chęcia zobacze twój filmik
wbicie 50lv zajmuje ze 2tyg, wbicie 55lv to już inna bajka, no chyba że jesteś nienormalny i potrafisz grindować przez 10h. Aby zdobyć pożądny ekwipunek, w którym będziesz mógł jako tako się przydać ekipie to trzeba ostro farmić golda przez 2-4tyg.
Hej, chciałbym spróbować pograć w AA bo zawsze lubiłem open PvP. Mam krótkie pytanko - W ile czasu od założenia postaci i wbiciu 55 lv można zacząć się bawić w efektywne PK? W sensie muszę w ogóle zaczynać ten cały craft, farmę itp? Jeśli tak, to czy zaczynać bawić się w te rzeczy od razu czy może póki co przejść linię fabularną?