ArcheAage!

siemanko wróciłem po czasie do gry , widze ogromne zmiany da sie grac zarabiac i wszystko , zastanawiam sie nad założeniem gildii ale potrzebuje graczy , ja osobiscie grałem na CBT OBT i tak dalej teraz wróciłem i chce zacząć coś działać bo polskich gildii brak na serwerze Prophecy . zapraszam do posta oraz w Grze nick Redzio pisac maile . gram po stronie kotów

właśnie byłem ciekaw czy grają w archeage polacy. Przyjmujesz nowe osoby w grze?

Polecam obejrzeć przed tym filmik pod tytułem Death of a game: Archeage

Smutne, ale niestety tak wyglądają realia tego mmo.

Głupoty gada, sam zrobiłęm reserch i w niektórych aspektach się myli.

Aktualnie p2w niby jest ale takie które się po prostu nie opłaca się, same ulepszenia zostało zmienione bo teraz widać szanse na ulepszenia, można niby sprzedawać apexy na rynku ale co ci to da jeżeli za 1 apexa dostaniesz około 800golda jak na high endowe eq UWAGA na 1 część potrzeba ci około 25k, musisz wydać TYSIĄCEEE aby to osiągnąć wiec raczej wiadomo że nikt się tego nie podejmie.

Gra była by przynajmniej grywalna gdyby nie system staminy/labor. Tak to jest nic nie warty moneygrab i p2w.

Gra była by przynajmniej grywalna gdyby nie system staminy/labor. Tak to jest nic nie warty moneygrab i p2w.

To też się pozmieniało, polecam samemu ograć a nie kierować się opiniami ludzi którzy hejtują bo mają w d*pie.

grałem

powiem tak narazie siedze w jakiejs gildi farmie prestige na pelerynkę ,ale jesli znajdzie sie ktos to zrobie jakas gildie i ogarniemy temat nie jest prawda to ze to martwa gra co prawda jest duzo prosciej jesli chodzi o craft jesli masz na to kase i dzialke na marcali czy gdzies i farmisz archeumy , ale jesli popatrzysz na to pod innym kontem to sam masz do wyboru to czy robisz sellowy set typu ''delfinad '' czy robisz nie sellowy set z obsidianów których prawie wszystkie składniki sa grindowalne . jesli szukasz czegos co daje frajdę jak dropniesz jakies gowno z którym lata pol serwera polecam metin 2 , a jesli chodzi o aa ja cenię sobię to ze raz walczysz i wygrywasz a raz koleś zjada cie na combo to jest normalne , sam jesli miał bys farta i udalo ci sie szybko zrobic kase i ubrac sie w miare git , to farmił bys ludzi na aurori czy gdzies :P

jeśli znajdę chociaż 5 chętnych nie licząc mnie to mozemy pomyśleć o nazwie gildii i wbijami i tworzę

Ja już gram ale po stronie ludzi i elfów.

Ja już  gram ale po stronie ludzi i elfów.

szkoda stary , a jaka gildia ? ;p

Jak cos odezwij sie do mnie mam taki sam nick napisz mi maila ingame
Po 50 lvl moge pomoc

szkoda stary , a jaka gildia ? ;p 

nie mam jeszcze gildii.

Jak się sprawuje primeval teraz? Na początku jak grałem, jako jedyny na serwerze wbiłem epic bowa, miałem naprawdę dobry gear, ale jednak praktycznie nie wiele mogłem zrobić przeciw mele buildom. No i nie pamiętam jaki server to był. Musiałbym sprawdzić.

primeval , stonearow ,tricktster czy jak to sie zwie , darkrunner ,shadowblade , blithter i kilka magów to czołowe klasy ps po pathu 4;0 na koreii zmieniło sie w ch*j w skillach nie wiem jak w eu i na

No jak oglądałem kooncoona to właśnie tam wymiata tym buildem, ale u nas było słabo. Ciekaw jestem jak jest teraz. Gdyby ktoś znał odpowiedź.

Gildia już założona?

siemanko wróciłem po czasie do gry , widze ogromne zmiany da sie grac zarabiac i wszystko , zastanawiam sie nad założeniem gildii ale potrzebuje graczy , ja osobiscie grałem na CBT OBT i tak dalej teraz wróciłem i chce zacząć coś działać bo polskich gildii brak na serwerze Prophecy . zapraszam do posta oraz w Grze nick Redzio pisac maile . gram po stronie kotów