ArcheAge 2 kluczyki

Witajcie. Ma ktoś 2 kluczyki na zbyciu do wersji NA/EU? Bardzo chciałbym z dziewczyna zagrać w tą grę ale nie mieliśmy tego szczęścia by trafić na czas na rozdawanie kluczyków :<. je to z dzia bardzo przepraszam i prosz o przeniesienie.>

Przybywasz z przyszłości w której ArcheAge zniszczył wowa i teraz robią dwójkę która wybije się na marce?. A tak na serio to klucze do archeage idą jak ciepłe bułeczki i jest mała szansa że ci się uda jakiś zdobyć.

marzyciel....bylo raptem 4k kluczy dla eu na >< i poszlyw sekunde:) trzeba kmapic jak chcesz zagarc:)

Wakacje z dziewczyna spedzam i czasu na kampienie nie mam :( wiecie moze czy klucze jeszcze beda i jezeli tak to kiedy?

Na pewno bede i nikt nie wie kiedy. Trzeba byc czujny i zerkac na stronki z givewayami jak np. alienwarearena itd. Nie tylko ty nie masz klucza ;)

Pozdrawiam

Ok dziękuje wam za info temat do zamknięcia.

Obstawiałbym że kolejne bedą po lub w okolicach 21 lipca bo wtedy wygasają kluczyki z pierwszego partu cbt.

Ja myśle że mogą pojawić się jeszcze przed samym startem CBT 1, lub tak jak mówi @Rembies123

A skad wiecie keidy bedzie cbt 2 :o???...mozliwe ze dopiero w nastepnym miesiacu. Napewno duzo kluczy nie dadza bo beda chcieli zarobic na founderach :)

Ja nie powiedziałem kiedy będzie CBT 2. Chodziło mi ze już mogą dać jeszcze jedna partie nowych kluczy przed CBT 1 lub dopiero po, a przed CBT 2.

Wakacje z dziewczyna spedzam i czasu na kampienie nie mam wiecie moze czy klucze jeszcze beda i jezeli tak to kiedy?

To baw się dobrze i nie blokuj nerdom miejsca.

Jeśli ktoś miał szczęście to w nocy dzisiaj były klucze :D

Już drugi raz przegapiłem rozdawanie kluczy :/

Jeżeli ktoś posiada dwa keye i chce się nimi podzielić to z chęcią przygarnę jeden.

Witajcie. Ma ktoś 2 kluczyki na zbyciu do wersji NA/EU? Bardzo chciałbym z dziewczyna zagrać w tą grę ale nie mieliśmy tego szczęścia by trafić na czas na rozdawanie kluczyków :<. je to z dzia bardzo przepraszam i prosz o przeniesienie.>