Witajcie. Ma ktoś 2 kluczyki na zbyciu do wersji NA/EU? Bardzo chciałbym z dziewczyna zagrać w tą grę ale nie mieliśmy tego szczęścia by trafić na czas na rozdawanie kluczyków :<. je to z dzia bardzo przepraszam i prosz o przeniesienie.>
ArcheAge 2 kluczyki
Przybywasz z przyszłości w której ArcheAge zniszczył wowa i teraz robią dwójkę która wybije się na marce?. A tak na serio to klucze do archeage idą jak ciepłe bułeczki i jest mała szansa że ci się uda jakiś zdobyć.
marzyciel....bylo raptem 4k kluczy dla eu na >< i poszlyw sekunde:) trzeba kmapic jak chcesz zagarc:)
Wakacje z dziewczyna spedzam i czasu na kampienie nie mam wiecie moze czy klucze jeszcze beda i jezeli tak to kiedy?
Na pewno bede i nikt nie wie kiedy. Trzeba byc czujny i zerkac na stronki z givewayami jak np. alienwarearena itd. Nie tylko ty nie masz klucza
Pozdrawiam
Ok dziękuje wam za info temat do zamknięcia.
Obstawiałbym że kolejne bedą po lub w okolicach 21 lipca bo wtedy wygasają kluczyki z pierwszego partu cbt.
A skad wiecie keidy bedzie cbt 2 ???...mozliwe ze dopiero w nastepnym miesiacu. Napewno duzo kluczy nie dadza bo beda chcieli zarobic na founderach
Ja nie powiedziałem kiedy będzie CBT 2. Chodziło mi ze już mogą dać jeszcze jedna partie nowych kluczy przed CBT 1 lub dopiero po, a przed CBT 2.
Wakacje z dziewczyna spedzam i czasu na kampienie nie mam wiecie moze czy klucze jeszcze beda i jezeli tak to kiedy?
To baw się dobrze i nie blokuj nerdom miejsca.
Jeśli ktoś miał szczęście to w nocy dzisiaj były klucze
Już drugi raz przegapiłem rozdawanie kluczy :/
Jeżeli ktoś posiada dwa keye i chce się nimi podzielić to z chęcią przygarnę jeden.
Witajcie. Ma ktoś 2 kluczyki na zbyciu do wersji NA/EU? Bardzo chciałbym z dziewczyna zagrać w tą grę ale nie mieliśmy tego szczęścia by trafić na czas na rozdawanie kluczyków :<. je to z dzia bardzo przepraszam i prosz o przeniesienie.>