Nie zrobią nowych serwerów. Prędzej zamkną te "duchy", albo znowu połącza kilka w jeden.
ArcheAge 3.0
Czyli nowe konto to git, ale nadal f2p bez p2p ... slabo bo system cash shopu jest bardzo p2w w archeageu
moze 3.0 moze 3.x (tak czy siak najwczesniej pozna jesien).
O proszę, tego nie widziałem. Pardą!
Aktualizacja 3.0 będzie straszna ;p nowe tereny, nowe paczki, nowe potki, nowe rośliny/drzewka, nowe budynki a nawet nowy statek nie wspominając już o rasach 0_o jak tu to wszystko ogarnąć ;D.
I oby nowe serwery
Wiadomo coś nowego na temat nowego serwera?
Tak w grudniu startuje Nowy server z wersją 3.0
No to czekam! Na jaki kontynent idziesz Emer?
Muszę to ustalić z ludźmi.
Tak w grudniu startuje Nowy server z wersją 3.0
Można o źródło prosić?
Jak 3 kontynenty? Słyszałem, że każdy kontynent dostanie nową rasę po prostu ale nadal będą 2 frakcje, koty i ludzie.
Jest wywiad na PAX i mowia o tym...
Nowe rasy pojawia sie w nowych lokacjach na starych kontynentach czyli auroria jest niczyja
Nowy serwer bedzie TYLKO dla nowych kont
Dodane beda 6 lokacji w tym 2 spore house'ingowe
Skille Hatred/transformacje
Plus nowy pakiet dla graczy i mozliwosc zgarnięcia w evencie na 3.0 mounta seabug
Sam z kumplami juz farmimy apexy na start nowego serva (onby dalo sie zrobic tak jak chcemy;p)
EDIT btw dla niewiedzących dwarfy na lewo warborny na prawo ;p
Apexy mają być nie tradowalne na nowe serwery żeby zapobiec sytuacji jaka miała miejsce przy ostatnim starcie.
Ale będzie się dało kupić apexa na tym nowym serwie ?
Pewnie tak, w końcu ta gra jest f2p, z czegoś muszą zarabiać na tym tytule.
Apexy mają być nie tradowalne na nowe serwery żeby zapobiec sytuacji jaka miała miejsce przy ostatnim starcie.
A kiedy dało sie go przerzucić na inny serwer? Jedyny sposób to...
Zakladasz nowe acc 1 char na nowym serwie 2gi na servie z mainem dajes mu apexy i masz patrona nacale nowe acc (oby dzialalo)
Podejrzewam że właśnie nie będzie opcji takiej, chcą się pewnie uchronić przed tym że wejdą ludzie z opłaconym patronem na nowy serwer na jakiś rok do przeodu
Trochę kiepsko to widzę ze ludzie od nowa expand scrolle beda kupować..
Hmm mam nadzieje że będzie się dało ja osobiście to bym wolał żeby labor EU/NA był wspólny a nie oddzielny
Prawdopodobnie nowe konto będzie tylko pod ten serwer. Mam nadzieje, że nie będzie sposobu żeby współdzielić APEXy bo nowy serwer nie będzie miał żadnego sensu.