ArcheAge 3.0

Zapowiada się ciekawie :3

Apexy gówno dawały. Bardziej chodziło o dzielenie pointów za codzienne logowanie na patronie, oraz magazynowanie xxxx potek na 1k Labor bez CD. Sam posiadałem takich z 300 i 3k Loyalty Points.

Mam nadzieje, że "Fresh Start Server" będzie na osobnym koncie. Gracz, który stworzy postać na nowym serwerze, powinien mieć bloka na tworzenie postaci na starych serwerach aby nie przerzucać poty na LP oraz apexy.

Jeśli tak będzie, z chęcią wrócę do AA jaklo veteran jeszcze z czasów Korea OBT.

Apexy gówno dawały. Bardziej chodziło o dzielenie pointów za codzienne logowanie na patronie, oraz magazynowanie xxxx potek na 1k Labor bez CD.  Sam posiadałem takich z 300 i 3k Loyalty Points. 

Mam nadzieje, że "Fresh Start Server" będzie na osobnym koncie. Gracz, który stworzy postać na nowym serwerze, powinien mieć bloka na tworzenie postaci na starych serwerach aby nie przerzucać poty na LP oraz apexy. 

Jeśli tak będzie, z chęcią wrócę do AA jaklo veteran jeszcze z czasów Korea OBT. 

Mamy ze znajomymi dokładnie takie samo podejście. Jeśli jeszcze "uszczelnili" by grę byłoby niebo

Niech zrobia tak żeby nie było farm EU/NA to irytuje..
A co do tego zeby uszczelnić hmm moze tak być skoro wymagaja nowego ACC

EDIT Przydałby sie też jakiś fun gold sink... bo obecnie za mało golda zchodzi z rynku

na samym starcie ceny apexów będą pewnie w okolicach 40-60g a taką kwotę nawet bez patrona mozna zdobyć w kilka godzin ale trzeba wiedziec jak. Gram w AA prawie 2 lata wiec wiem cos na temat tej gry na samym poczatku radził bym wam zarobic na 4-6 apexow na paczkach/ ewentualnie sadząc na dziko Pine i liczyc na TS tree (będą w cenie bo ludzie potrzebują tego do zrobienia traktorów). Jest jeszcze dużo sposobów na szybkiego golda ja osobiscie będe brał się za craft

Dawaj t0mooo co jeszcze polecasz? Nienawidzę paczkowania a na Rangorze miałem farta z regrade i się jako tako dorobiłem.

Ja od 5 miesciecy krafce tylko zbroje leather czasem jestem w plecy czasem na + np wczoraj 2,300golda na czysto w 5minut (delfi typhonik klata poszła za 3300g) Paczki są dobre tylko po to aby zarobic na pierwszego Patrona. Kiedys potrafiłem przewozic po 3 merchanty dziennie z savany do 2c (hauelrem z savany do mahadevi potem przałądunek na merchanta i płyniecie do halcy a dopeiro potem red altemm do 2c gram po stronie kotów jbc) dzienny zarobek ok 1400golda ale zacznijmyile to czasu mi zabierało. Mam fajny pomysł na nowy serwer ale do tego jest potrzebnych kilka osób więc jeśli ktoś chce zakładać guild pisac na prv mozna omowic kilka spraw

" YOU MUST create a new account. You will not be able to use an existing account. They are disabling a lot of PROMO CODES like 2015 pax solariums and others so it is a fresher experience than Morpheus. YOU still will be able to USE APEX and tradable workers compensation from old servers by making that new account and then creating characers on both the new server and then the old server where you old characters are on! "

Chyba jednak kończę przygodę z AA. Nie mam zamiaru po raz kolejny startować na "nowym" serwerze gdzie ludzie maja poodkładane tony APEXow i potek.

Możesz mi to ostatnie zdanie przetłumaczyć? Trzeba tworzyć nowe konto, ale apexy i tak będzie się dało jakoś przenieść na nowy serwer?

Jak stworzysz postać na starym serwerze możesz przekazać sobie z drugiego konta apexy i worker's poty. Czyli dziękuję bardzo i żegnam chłodno

" YOU MUST create a new account. You will not be able to use an existing account. They are disabling a lot of PROMO CODES like 2015 pax solariums and others so it is a fresher experience than Morpheus. YOU still will be able to USE APEX and tradable workers compensation from old servers by making that new account and then creating characers on both the new server and then the old server where you old characters are on! "

Chyba jednak kończę przygodę z AA. Nie mam zamiaru po raz kolejny startować na "nowym" serwerze gdzie ludzie maja poodkładane tony APEXow i potek.

A jakiś link do oficjalnego źródła ?

Możesz mi to ostatnie zdanie przetłumaczyć? Trzeba tworzyć nowe konto, ale apexy i tak będzie się dało jakoś przenieść na nowy serwer?

Tak jak pisal Virya...

Zgrebolku mój przyjacielu najmilszy... trzeba szukać czegoś innego chyba ;D

A jakiś link do oficjalnego źródła ?

Poszukaj na oficjalnym forum. Jest temat założony. Gość przeprowadzał wywiad czy coś z gościem z trionu bodajże i ten mu wyjaśnił jak to ma wyglądać.

This is a good thing IMO guys, reasons why you ask? Well now you can sell all your old charters gear and tradable items on the old server and convert that into APEX/Tradable workers compensation and become a mini whale WITHOUT spending any cash at all on the game.

brzmi rozsadnie ale nie widze oficjalnego info od nikogo z trionu czy modów z forum

Nadal nie rozumiem o co płacz ? :3 Co za różnica czy gościu sobie doładuje credyty przez apexy z innego serva czy wyda real kasę na nowym i będzie ich mógł mieć 10x więcej ?

Ta gra to takie RNG że czym więcej masz, tym mniej masz... :)

Tak jak pisałem....
To opcja zeby ktoś biedniejszy mogł konkurować z bogatymi. Ja sobie sprzedam gear i mam patrona na pare dlugich miechów :D
Bo tak czy siak ktoś bedzie chcial 10k kredytów to sobie kupi ;p A np ja bym sępił tyle wydać a dzieki temu moge tyle mieć

Ja tam na bank spróbuję na nowym serwerze :)

Same here :D nie zdemotywuje mnie nic :D bo gra jest spoko i jest bardzo zabawna czasami :P

Paypal zaladowany, apexy czekają w razie w. Nuia side :)

DWARFY!!!!
Moze gdzieś keidys sie spotkamy ^^