Tylko koty!
ArcheAge 3.0
We want to do everything we can to avoid people stacking credits, labor, or loyalty from old accounts onto their new fresh start accounts, so some of this stuff will continue to evolve as we continue to work on this.
Czyli, nie ma sensu farmić apexów I dobrze, to może być fresh start server.
Tak, też to wyczytałem wczoraj Może coś wymyśla, mają jeszcze kilka miesięcy.
Znając trion oni zawsze cos spier**** xD jesli nie zablokuja robienia nowym kontem postaci na innych serwerach to co za problem przekazać apexy? Ja osobiście farmie golda i nie inwestuje już w swoja postać która ma 6k eq i all odkładam na start no chyba ze bedzie jak mówiłem wcześniej to wtedy sprzedam apexy na allegro
wtedy sprzedam apexy na allegro
Kupuje to ktoś? Ja byłem pewien ze AA juz umarło i że nikt nie gra już w P2W gierki.
Jak co to powodzenia ale IMO AA już nic nie uratuje trzeba szukac lepszego tytułu.
czekam na Bless
ArcheAge jest fajny tylko wydawca do bani
czemu do bani?
A tak z innej beczki, czy obecnie dużo osób gra w Archeage i opłaca się zaczynać ?
Gra sporo ale sa serwery mniej i bardziej zaludnione. Ja obecnie gram na siroth gdzie jest ok 60-70 polakow po stronie kotów
ja gram na rangora i po stronie Nuian jest PL gildia smugglers chyba 3cia na serverze pod wzgledem LVL
Smugglers polaczylo sie z konvict. Przynajmniej połączenie mialo miejsce jak odchodziłem od gierki akurat i może coś się zmieniło. Co jak co ja czekam na nowy start bo zniszczylem sprzęt cały jak odchodzilem
No to już wszystko jasne, 10 grudnia startuje nowy serwer. Potrzeba nowych kont aby zagrać na nowym serwerze + nie będzie x itemów w itemshopie itd. Pewnie to legendarne p2w w jakimś stopniu i tak będzie, ale mam nadzieję, że Trion nie pozwoli aby po świecie biegało więcej botów niż graczy. Na pewno startuje, zapraszam na stronę Kotów
Więc pomyślałem, że warto by było porozmawiać o najnowszym patchu. Dzisiaj na YT ArcheAge (KR) pojawiło się sporo nowych filmików... moja reakcja: HYPE HYPE HYPE.... Nowy world boss jest niesamowity, klasa krasnoludów dochodzi do Nuia a tych ''byczków'' do Haranya. Jest też nowy kreator postaci, w dodatku nowe rasy mają o wiele lepszą costumiazcje z tego co widziałem.
Nowe skille:
Nowy world boss w 15 Sec, walczymy na skrzydłach(!?):
Kreacja postaci:
Jeśli chcecie sobie jeszcze coś obejrzeć to proszę tutaj: https://www.youtube.com/user/archeage/videos