W serii AA/AAU dostaliśmy super prezenty darmowe rocznicowe.
Itemy laborowe są czasowe więc śpieszcie się.
Premiera ArcheAge 2 w 2022 przypuszczalnie.
W serii AA/AAU dostaliśmy super prezenty darmowe rocznicowe.
Itemy laborowe są czasowe więc śpieszcie się.
Premiera ArcheAge 2 w 2022 przypuszczalnie.
te giereczki są Dead sami weterani zostali i ludzie z dobrym eq na lokacjach startowych spotkac gracza to musi byc cud
Czyżby troll? Na moim serwerze biegają nowi gracze. Kakao Games kupił w ostatnich miesiącach pakiet kontrolny
za ok 99 mln dolarów
. Czy dla sponsoringu, czy dla zysku?
ja w AAU na Alexandrze nie widze nikogo
Na Halnaaku są tłumy. Nowi gracze też są. Może Alexander stał się serwerem niszowym.
Napewno obadam jestem początkującym i nie wiem jak prezentuje sie populacja na endgamie Więc może troche pochopnie oceniłem gierke jako “dedówke”
Obrona zamku w Marcala
W BDO mamy sporo nowego contentu związanego z nowym regionem O’Dyllita.
W AAU nowa linia questów
W serii AA/AAU nowa kraina, nowe opcje, nowy
ArchePass i sporo nowego contentu. I jak zwykle u nas na serwerze dzikie tłumy.
I dodatkowo nowy festiwal. Nie zapomnijcie, że na stronie GLYPH znajdziecie nową darmową skrzynkę z prezentami do wykorzystania na jedną postać.
Farmhand Guide
w sklepie istnieje darmowa skórka dla Waszego pomocnika Leśnej Wróżki
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?361404-Farmhand-Guide
W BDO ta sama sprawa co ze STAR ENDEM nie przestrzeganie zasady “Duel For Spot”, pełno takich frajerów!
Na Aakman to samo ciul się frajer wbija duel wyłączony i się wpierdziela tobie w rotację. Mówię to ja z 2 letnim stażem w BDO starzy gracze odchodzą bo dzisiaj pvp to kto pierwszy wjedzie tobie w plecy, dużo patoli nie przestrzegających nie pisanych zasad. Dla tego rozdają za darmo bo starzy gracze mają dosyć tej sytuacji!
Ja w BDO bardziej skupiam się na eksploracji i rankingach.
Czy seria ArcheAge zmierza w kierunku dzikiego zachodu, czy Planetside2?
System farmhand i skórka w AA/AAU. Czyli nie musicie sadzić grządek bo pracuś za Was to zrobi. Może zająć się także inwentarzem itp.
W AAU potężny update i cała masa nowości z nowymi ArchePassami, odnowioną wyspą Mirage, wystawą obrazów, nowym wspaniałym instrumentem, upgrade Chroma i ogrom, ogrom, ogrom nowości w tym nowy festiwal i prezenty w skarpetach w domu na ścianie i loteria - totalny wypas.
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?361801-December-Update-Patch-Notes
Zaczynam przygodę z tą grą, właśnie kończę pobierać. Co powinienem wiedzieć na starcie? z góry dziękuje za odp.
Że to najbardziej rozbudowane mmorpg więc nie stresuj się jak będziesz miał problem z ogarnięciem wszystkiego.
Test prędkości nowego clippera ze sklepu arenowego.
Takie pytanie, @ferdynand1. W jakie inne tytuły i jak długo grałeś, że twierdzisz, że Archeage jest najbardziej rozbudowanym MMORPG?
Wskaż tytuł mmorpg bardziej rozbudowany to porównamy.
Zadałam konkretne pytanie i oczekuję konkretnej odpowiedzi.
Do tej pory nikt mnie nie przekonał by istniało inne mmorpg tak rozbudowane jak seria AA/AAU.