Archeage cbt4 problem

Mam problem a mianowicie gdy kończę update na archeage i mam już 8,56gb na 8,56gb pokazuje się error#1039 potem następuje weryfikacja i pokazuje się error#1004.Po włączeniu updatu następuje ponowne pobieranie od 8,43gb a później znowu to samo i tak za każdą próbą.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ponieważ naprawdę zależy mi na przetestowaniu archeage przed obt ^_^

Ściągnij To : https://trion.app.box.com/s/r72x4lnubna32wb4vizy otwórz i daj napraw. podobno pomaga to ludziom.

Niestety nie pomogło więc postanowiłem zrobic reinstal archeage podczas pobierania ukazuje mi się tym razem error#1016.
Kiedy chcę ponownie włączyc pobieranie przycisk jest koloru szarego i po upływie minuty ukazuje się ten sam error#1016.
Próbowałem już ustawic i glypha i archage jako wyjątek dla antivirusa pomogło na chwilkę lecz po upływie godziny problem powrócił.

Ponownie proszę o waszą pomoc z góry dziękuję ^_^

error#1016. wyskakuje jak antywirus lub zapora Ci blokuje. Spróbuj dodać Arche age do wyjątków, albo wyłącz zapore i antyV. i zobacz co się dzieje

Dzięki za pomoc reinstal i wyłączenie zapory i antivirusa pomogło ,gra działa bez żadnych zarzutów :lol:

Mam problem a mianowicie gdy kończę update na archeage i mam już 8,56gb na 8,56gb pokazuje się error#1039 potem następuje weryfikacja i pokazuje się error#1004.Po włączeniu updatu następuje ponowne pobieranie od 8,43gb a później znowu to samo i tak za każdą próbą.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ponieważ naprawdę zależy mi na przetestowaniu archeage przed obt ^_^