ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Zamknięcie o tej samej godziny o której otworzyli. Tylko nie wiem, czy liczą tę "poprawną" godzinę, czy godzinę później, bo tyle trwało opóźnienie.

@donek

Poszło kolejne zgłoszenie za offtop. Nie wiem dlaczego administracja dalej cię toleruje. Bardzo umiejętnie balansujesz między gówniarskim tonem wypowiedzi a obrażaniem innych użytkowników, ale to nie powinno być dozwolone.

Ta dyskusja (idąc twoim tokiem rozumowania), szczególnie z tobą, też jest bezsensowna. Kto chce, to sobie pójdzie na zagraniczne forum o grach MMO albo na oficjalne, polskie lub nie, forum o AA.

A screeny dodałem, bo nie wszyscy mają tyle czasu co ty, żeby przebijać się przez reklamy i nudne kawałki. Jak ktoś był ciekaw pływania po wyspach zwykłą łodzią, ale zajmował się innym aspektem gry, to może sobie sprawdzić jak to wyglądało z poziomu newba.

To ja coś wrzucam jeszcze dla klimatu.Sterowiec,statek powietrzny,niezidentyfikowany obiekt latający? Zagadka ;) Warto czasem się zatrzymać na chwilę i porozglądać po świecie gry.

Nic z tych rzeczy:D

http://www.youtube.com/watch?v=xJ-PpBM6H7E

Niestety, nie miałem okazji tam się dostać. Może zdążysz wypróbować.

@VampirX4 Spoko,wiem co to jest,dotarłem to lokacji w której jest taka wieża/platforma dla sterowców tylko nie skorzystałem jak na razie z tego.Cały czas questy i do przodu exp exp exp,więc dalej na mouncie przed siebie.Z tego co pamiętam w wieży jest winda jedziem w górę i pewnie czekamy na odpowiednią godzinę in game ;) Może nawet da się dolecieć do Orgrimmar :D;) ?

Do kiedy trwa ta beta/alpha ?

Beta już się skończyła. Teraz czekamy na ogłoszenie kolejnej daty.

Serwery alpha działają między betami (są wyłączona na czas trwania beta testów) i będą działać aż do startu gry. Później, tak czytałem, będą pełnić rolę serwera PTS.

Do kiedy trwa ta beta/alpha ?

Bety podzielone są na kilkudniowe eventy. Pierwszy event skończył się wczoraj, czekamy na datę następnego.

Beta już się skończyła. Teraz czekamy na ogłoszenie kolejnej daty.Serwery alpha działają między betami (są wyłączona na czas trwania beta testów) i będą działać aż do startu gry. Później, tak czytałem, będą pełnić rolę serwera PTS.

Alpha działa cały czas, podczas bety też.

Te Beta eventy maja tylko zadanie zachęcić do gry i kupienia Foundera.

Jeśli Beta Event będzie raz na dwa tygodnie i będzie ich z 5 to gra wyjdzie dopiero w Listopadzie.

Te Beta eventy maja tylko zadanie zachęcić do gry i kupienia Foundera.Jeśli Beta Event będzie raz na dwa tygodnie i będzie ich z 5 to gra wyjdzie dopiero w Listopadzie.

Dokładnie, dlatego one nie będą zaraz po sobie, tylko w większych odstępach.

W sumie zamiast nazywać to beta weekendem, nie lepiej nazwać to "sales weekend" || "marketing weekend"?

Jest już data kolejnego CBE

Our second beta event will start at 10:00 AM PDT (GMT-7) on Wednesday, July 30 and run through 10:00 AM PDT (GMT-7) on Monday, August 4.

Dodatkowo:

Q: do the people who played in the first closed beta event last weekend automatically get access to this one?
A: No, the giveaway and random-selection invites are event-specific. However, CBE2 will be three times the size of CBE1 with more invitations than before.

oby było też 3 razy więcej serwerów w takim razie ;)

Ma ktoś może link to instalki ? Warto by było za w czasu sobie ściągnąć

Klient zapewne będzie obowiązywał ten sam co z CBE1, a ten był do pobrania z Glypha. Można też poszukać jakiegoś torrenta.

czyli 9 givekeys ....i pewnie znowu o 1-3 rano:/ + random

https://www.rixty.com/publisher/name/archeage

Klucze do cbe2 jakby ktoś był zainteresowany :P

Edit: Coś te klucze nie działają z tej strony :P

Edit2: I wszystko jasne, te klucze są do losowania 50 kluczy na cbe2 xD

klucze na http://www.onrpg.com/giveaways/archeage-second-closed-beta-key-giveaway/

Kluczyk jest,dzięki ziom za informację.Druga closed beta i gramy :D \m/

Kluczyk jest, dzieki wielkie :)