wysle ktos 1 kluczyk?
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
@Quaku Akurat z tego rozdania nie bardzo,ponieważ z tej stronki można pobrać jeden kluczyk na IP,znaczy jest ograniczenie na IP.Także jeden użytkownik-jeden key.
Gdyby ktoś miał jakąś jeszcze stronkę to poproszę bo nie ma już kluczy ; x
od dzis zaczyna sie 14 givewayow jezeli kogos to interesuje. czyli conajmniej 2 na dzien beda.
Znowu giveawaye o 1 w nocy. Kogoś powaliło i to totalnie.
Niekoniecznie da sie to latwo obejsc. Mialem ten sam problem poniewaz chcialem grac razem z bratemgrac i wtedy sie pojawil problem: jedna siec = klucz jeden ale... wystarczy wziasc swoja komorke ktora ma internet i tada... masz dodatkowy kluczyk
@Quaku Akurat z tego rozdania nie bardzo,ponieważ z tej stronki można pobrać jeden kluczyk na IP,znaczy jest ograniczenie na IP.Także jeden użytkownik-jeden key.
BTW wczoraj aktywowałem klucz a dzisaj rano przyszło zaproszenie do CBT2. Ale marnotrastwo -.-
BTW wczoraj aktywowałem klucz a dzisaj rano przyszło zaproszenie do CBT2. Ale marnotrastwo -.-
Już? Podobno maja około 30 wysyłać zaproszenia na maila.
Chętnie przytulę jeden klucz : ) Gdyby ktoś był tak miły, miał i nie potrzebował.
Bzdura, zgarnalem 4 klucze dla znajomych, wiec nie pisz o czym nie masz pojecia Wystarczylo robic fejkowe konta bez nawt potwierdzenia e-maila.
O 9 rano dostalem mail od Trionu z zaproszeniem także już wysyłają takze na maile
Kody nadal są więc łapcie.
Fajnie, że będą trzy serwery dla Europy. Tak więc gdzie gramy i po jakiej stronie? xD
Wiadomo, że to dopiero kilkudniowa CBE2 więc o gildii raczej nie ma co marzyć, ale w party zawsze możemy razem pobiegać.
Fajnie, że będą trzy serwery dla Europy. Tak więc gdzie gramy i po jakiej stronie? xD Wiadomo, że to dopiero kilkudniowa CBE2 więc o gildii raczej nie ma co marzyć, ale w party zawsze możemy razem pobiegać.
Jak nie ma gildii? Własnie na CBE2 najlepiej dołączyć do gildii ponieważ jeśli już gra to jest bardzo duża szansa że się nie rozpadnie po tygodniu
Jak nie ma gildii? Własnie na CBE2 najlepiej dołączyć do gildii ponieważ jeśli już gra to jest bardzo duża szansa że się nie rozpadnie po tygodniu
No wiesz, ale tak jak wspomniałem to dopiero CBE2 z dużą ilością kluczy więc ludzi będzie masa, a niewielu z nich dotrwa do premiery xP
Tak więc nie wiem czy jest sens bawić się w gildie, jak i tak czy siak w wersji finalnej zostanie w niej parę osób poznanych na CBE.
Jeśli gra sie spodoba to zostaną spokojnie. W grupie zawsze ciekawiej niż solo lub w pare osob.
No wiesz, ale tak jak wspomniałem to dopiero CBE2 z dużą ilością kluczy więc ludzi będzie masa, a niewielu z nich dotrwa do premiery xPTak więc nie wiem czy jest sens bawić się gildie, jak i tak czy siak w wersji finalnej zostanie w niej parę osób poznanych na CBE.
cbt 2 trwa prawie tydzien ostatnia 3 dni...a ludzie mieli juz max tak ze oplaca sie pewnie beda stopnioo wydluzali cbt o 3 dni
Kiedy cbt2 się rozpoczyna ?
Kiedy cbt2 się rozpoczyna ?
30 lipca (Środa)
będą jeszcze dzisiaj giveaway do archeage