ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

od 30 lipca do 4 sierpnia

godziny od 19.00 do 19.00 pewnie

Bardzo dziękuje ;>

Faktycznie klucze rozdaja jak szaleni... ostatnio ciezko było się dopchać a teraz.... możliwe, że tych CBT wcale nie będzie aż tak dużo

Oni to specjalnie robią żeby przetestować m.in serwery

@Up z Tego co czytałem ( osobiście jeszcze nie miałem zaszczytu grać na wersji EU, tylko grałem na RU ) stwierdzam iż z tymi laborami w 100% się z tobą zgadzam, gdyż już na tym 20lv traci je się w błyskawicznym tempie, mogli by zmniejszyć koszt labor pointów na rózne akcje, i dla "darmozjada" mogli by dodać regenke gdy postać jest offline 5 na 1h, wydaje mi się, że nie przesadziłem.

na wesi ru z abonamentem miałem 5k dziennie że aż mi się nie chciało nic robić bo za szybko przychodziło, a tam było 5 pkt na minute online/ofline a na eu będzie 5/10 i 10k :D gierka jest mega to drugie dobre mmo w jakie grałem

nowy giveaway na Rixty

https://www.rixty.com/publisher/name/archeage

@Gizord, mam 15, więc pewnie odpada. :/

Sprawdźcie maile, wygląda na to, że już teraz powysyłali zaproszenia na najbliższe cbt.

Ile europejska premka na miesiąc będzie kosztować w AA?

https://eu.alienwarearena.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-2-setting-sail-key-giveaway w pizdu kluczy (aktualnie jakies 6.500 zostalo) nie dziekujcie :*

pisali tylko że mniej więcej tyle co w rifcie, do tego będzie możliwość kupowania za golda, itemu ingame który da 30dni premki - coś jak plex z eve albo GP z aiona

http://archeage.browsergames.de/news/10400/1/archeage-closed-beta-event-2-setting-sail-betakey-verlosung.html

Giveaway na niemieckiej stronce, wystarczy podać email

Nie podali jeszcze cen, ale pewnie będzie podobna cena jak w Rifft (~15$).

Fajnie że teraz dla odmiany tyle kluczy rozdają, szkoda tylko że dla Europy przewidzieli tylko 3 serwery (dla USA 5).

@Gizord, mam 15, więc pewnie odpada. :/

Tak, ponieważ tylko 18+

Nie podali jeszcze cen, ale pewnie będzie podobna cena jak w Rifft (~15$).Fajnie że teraz dla odmiany tyle kluczy rozdają, szkoda tylko że dla Europy przewidzieli tylko 3 serwery (dla USA 5).

Dodadzą na starcie min 1-2 serwery jeszcze, tak jak to miało miejsce na CBE1

Tak, ponieważ tylko 18+Dodadzą na starcie min 1-2 serwery jeszcze, tak jak to miało miejsce na CBE1

xD ja tam slyszalem o 10-20 serverach ^^ na starcie tyle mieli ruscy albo i wiecej. teraz bedzie gralo xxxx razy wiecej ludzi a na 1 serverze praktycznie nei da sie grac jedynie 2 i 3 beda grywalne

xD ja tam slyszalem o 10-20 serverach ^^ na starcie tyle mieli ruscy albo i wiecej. teraz bedzie gralo xxxx razy wiecej ludzi a na 1 serverze praktycznie nei da sie grac jedynie 2 i 3 beda grywalne

Chyba trochę Cie poniosło ale zobaczymy :D

ile w końcu ludzi może być online na 1 serwerze?

skoro tutaj wszystko o grze, to mam taki problem, załapałem się na kluczyk, ściągnąłem i grzecznie czekam do 30, dziś z ciekawości odpaliłem ArcheAge i błędzik mi wyskoczył. wiecie może jak to naprawić? 33144504466586209632.png

No nie wiem jak tu będzie, ale w przypadku pierwszych dni OBT w RU wbicie na serwer graniczylo z cudem, raz nawet czekałem cały dzień żeby wbić na serwer, w wersji EU oby to się nie powtórzyło. :D

skoro tutaj wszystko o grze, to mam taki problem, załapałem się na kluczyk, ściągnąłem i grzecznie czekam do 30, dziś z ciekawości odpaliłem ArcheAge i błędzik mi wyskoczył. wiecie może jak to naprawić?

http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/libeay32-dll-not-found-missing-error.htm

No nie wiem jak tu będzie, ale w przypadku pierwszych dni OBT w RU wbicie na serwer graniczylo z cudem, raz nawet czekałem cały dzień żeby wbić na serwer, w wersji EU oby to się nie powtórzyło.

na szczęście dopiero mamy CBT więc nie martw się na zapas; ale pewnie szybko dołożą serwery tak jak miało to miejsce podczas CBT1

No nie wiem jak tu będzie, ale w przypadku pierwszych dni OBT w RU wbicie na serwer graniczylo z cudem, raz nawet czekałem cały dzień żeby wbić na serwer, w wersji EU oby to się nie powtórzyło.

Możliwe że się powtórzy :c. Klucze rozdają jak szaleni, więc pewnie będzie dużo graczy :) .