ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Witam ile zajmuje Aa ? bo wczoraj mi się pobrało 22 Gb i pisze że serv są ofline nie wiem czy to całość

Serwery startują 30 o 19:00 ,

A czy ty myslisz , ze kazdy bedzie bawil sie w farme?? Nie czaje..50% ludzie bedzie ejdyne co robilo to biegalo na raidy / pvp i kradzieze farma to dodatek.

FounderPack jest dla ludzi którzy będą się bawili w farmę, więc nazywaniem tego startą jest złym dobieraniem słownictwa, bo to co dla Ciebie jest startą, dla graczy którzy chcą budować statki sami od podstaw, nie kupować czy robić maszyny oblężnicze na Siege, farma się przyda bo zrobi to 10x taniej, niż Ty kupisz materiały na AH.

To samo dotyczy się Potionów, i nie wiem czy wiesz ale najlepszy set w grze jest CRFTOWANY, a nie dropiony :) to po 1 , a po 2 Twoja opinia jest nieobiektywna, ponieważ uważasz, że Twoje zdanie jest jedyną racją i jesteś nieomylny, jednakże muszę Cie zmartwić, ponieważ Twoja wiedza na temat AA jest marna dlatego , tak jak pisałem wyżej, proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd Dziękuje :)

@Edit

Jeśli chcesz podyskutować zapraszam Cie na TS3, albo PW bo robimy tutaj offtop

@Edit 2

I jeszcze 1, doświadczenie jakie zdobywasz grając Alphie jest BEZCENNE :) , i nie musisz szukać eventów z kluczami co CBT ponieważ masz dostęp do wszystkich.

A czy ty myslisz , ze kazdy bedzie bawil sie w farme?? Nie czaje..50% ludzie bedzie ejdyne co robilo to biegalo na raidy / pvp i kradzieze farma to dodatek. Pominmy fakt , ze majac osoby z farmami w gildi ow osoba wycrafci innej co bedzie chciala...

Donek grales w AA cos wiecej? Czy twoja wiedza opiera sie na ostatnim evencie CBT?

Farma, kraft, przewozenie towarów, tworzenie statków to wszystko to jest bardzo wielki, wspolny element rozgrywki.

Wiec kto pierwszy ten lepszy. Pozniej trzeba bedzie za miejsce slono zaplacic.

Strategiczne miejsca na farmę które zawsze zajmowane są wg kolejności:

1. Solzreed

Jest to najlepsza lokalizacja po Patchu 1.2 na Farmę, najtańsza do wykonania paczka oraz dostęp do oceanu i morza.

2. Pustynia

Jest to Dobra lokalizacja ze względu na dostęp do morza jak i blisko środków transportu Drogowego " potocznie TAXI "

2hhkaqe.png

3. 2 Korony

Trzecia najlepsza lokalizacja, dostęp do morza oraz po drobnym marszu dostęp do Oceanu. Ta lokalizacja jest preferowana dla Crfterów Itemów e względu n najkrótszą drogę do przeciwnego kontynentu.

To Po tej stronie . Po stronie przeciwnej nie mam pojęcia :)

Pozostałe lokacje to już tak zwane ochłapy czyli lepszy rydz niż nic :D

Najlepsze sety z craftu? Ale z wyglądu to chyba z bossów:

http://archeageonline.pl/images/Yankee/statek_widmo/20140710142014a0du1bnrftwqdot8.jpg

Ale jak macie jeszcze jakieś epickie sety z craftu to podeślijcie bo bardziej wolę takie klimaty niż bishonenów w skórach

I ten smutny napis w ArcheAge

OFFLINE :C

Najlepsze sety z craftu? Ale z wyglądu to chyba z bossów:http://archeageonline.pl/images/Yankee/statek_widmo/20140710142014a0du1bnrftwqdot8.jpgAle jak macie jeszcze jakieś epickie sety z craftu to podeślijcie bo bardziej wolę takie klimaty niż bishonenów w skórach

Wygląd możesz zmieniać na jaki chcesz przez NPC

Nie wiem czy zauważyliście ale na steamie jest podana data premiery (być może to ściema, być może podali to tak sobie :D), lecz widnieje tam data 14 września 2014r. Czy to by coś oznaczało ? :o

Co do Founderow ze stema , zeby nikt sie nie polakomil na nie....bo jest to przedsprzedaz do wersji STEAM archeage , ktorej jeszcze nie ma na steamie , wiec prawdopodobnie 14 wrzesnia jest to wlasnie data wydania archeage na steamie.

Zawartość do pobrania

Wymaga podstawowej gry ArcheAge w wersji Steam do działania.

Zostały tylko 73 GODZINY I 55 MINUT do CBT2

Teraz podaj mi ile godzin do OB : )

Teraz podaj mi ile godzin do OB : )

A kiedy jest?

To się zaraz obliczy :P

14 września podobno : >

Tak około 432 godziny :) Oczywiście jeśli OBT zaczęłoby się o północy C:

Zaczynam odliczać!

Zaczynam odliczać!

Nie załapałeś się na CBT2 że odliczasz czas do OBT?

Załapałem :) Ale jednak dopiero OBT będzie bez wipe prawda? :)

Nie

Po OBT też będzie WIPE :)

Po OBT też będzie WIPE

Open beta bedzie to pewnie tydzien-2 tyg przed premiera maxymalnie . Po czym nastapi wipe.

Czyli dopiero w październiku będzie można sobie normalnie pograć?