Witam ile zajmuje Aa ? bo wczoraj mi się pobrało 22 Gb i pisze że serv są ofline nie wiem czy to całość
Serwery startują 30 o 19:00 ,
A czy ty myslisz , ze kazdy bedzie bawil sie w farme?? Nie czaje..50% ludzie bedzie ejdyne co robilo to biegalo na raidy / pvp i kradzieze farma to dodatek.
FounderPack jest dla ludzi którzy będą się bawili w farmę, więc nazywaniem tego startą jest złym dobieraniem słownictwa, bo to co dla Ciebie jest startą, dla graczy którzy chcą budować statki sami od podstaw, nie kupować czy robić maszyny oblężnicze na Siege, farma się przyda bo zrobi to 10x taniej, niż Ty kupisz materiały na AH.
To samo dotyczy się Potionów, i nie wiem czy wiesz ale najlepszy set w grze jest CRFTOWANY, a nie dropiony to po 1 , a po 2 Twoja opinia jest nieobiektywna, ponieważ uważasz, że Twoje zdanie jest jedyną racją i jesteś nieomylny, jednakże muszę Cie zmartwić, ponieważ Twoja wiedza na temat AA jest marna dlatego , tak jak pisałem wyżej, proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd Dziękuje
@Edit
Jeśli chcesz podyskutować zapraszam Cie na TS3, albo PW bo robimy tutaj offtop
@Edit 2
I jeszcze 1, doświadczenie jakie zdobywasz grając Alphie jest BEZCENNE , i nie musisz szukać eventów z kluczami co CBT ponieważ masz dostęp do wszystkich.