Farmy, domki można ustawić na Rodzinę, Gildie, Prywatnie lub Publicznie.
Kwestia tylko tego iż gracze bez premium mają problemy pkt pracy bo:
Premium Gracz > 5 pkt pracy co 5 min ( offline ) i 10 pkt Pracy co 5 min ( online )
Free Gracz > 0 pkt pracy co 5 min ( offline) i 5 pkt pracy co 5 min ( online )
Gracz Premium w 24h odnawia mu się 2880 pkt Pracy ( online 120pkt/H ) i 1440 pkt pracy ( Offline 60pkt/H )
Gacz Free w 2h odnawia mu się 1440 pkt Pracy ( online 60 pkt/H ) i 0 pkt pracy ( Offline )
Życzę powodzenia że wyrobicie się z pkt pracy , musielibyście być 24/7 żeby mieć minimalna ilośc pkt pracy
szyscy gadacie tu o farmach, premium, i o duperelach . Świat archage jest tak ogromny że można iść w góry i bez farmy sadzić co i ile podoba,z farmą masz ograniczenia, wiec skończcie pisać i robić hype że farmy i lp to esencja gry, nie musisz nic kraftować a grę macie f2p, a jak chcecie kraftować to na ah są potki za golda co dają 500 lp raz na 4 info z ru serwera, ile to ja tysięcy bawełny sadziłem w górach i broniłem żeby mi nie ukradł, ile było wojen o obronę wzgórza z cennymi ładunkami to jest esencja gry. Btw dla tych co marudzą gra jest nastawiona typowo na prace zespołowa 10+, grałem z 4 kolegami i nasz maks to była strefa do 40 lvl ( na 50 wbitych)
A w tej bajcie były smoki? Sadząc poza farmą tracisz pkt pracy a samo posadzenie, + pkt pracy za zbiór ( nie ma szans żeby wyrobić się z pkt pracy ) Bajki to ty możesz sobi ale w domu opowiadać.