ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Ale wiesz jaka to frajda grac na takim przepelnionym serv? Pamietam jak to bylo na Ru, nie zdazyles dojsc do spota a juz miales q zaliczonego xD

Zadnej frajdy nie ma bo sa super lagi + nie zabijesz moba + piliard ludzi biega obok Ciebie identycznie bylo na cbt 1 i ludzie poprzeskakiwali na 2 server .

pamiętajcie większość questów zalicza w ally (niektóre tylko w pt). jak widzicie że są tłumy na spocie to tworzy się ally i robi się wspólnie questa a nie 10 osób osobno próbuję zabić jednego mobka.

Zadnej frajdy nie ma bo sa super lagi + nie zabijesz moba + piliard ludzi biega obok Ciebie identycznie bylo na cbt 1 i ludzie poprzeskakiwali na 2 server .

Ja tam nigdy nie mialem laga w ArcheAge spowodowanego iloscia graczy. Nie musisz zabijac moba bo robi to za ciebie 40osoby raid.

Ma ktos jakies konto do oddania? Pogral bym w ArchAge nie gralem jeszcze a nie mam w co grac :)

Jeżeli chcesz to mam klucz do CBE2, mogę Ci podesłać na PW.

Edit:
Klucz wysłany.

wolne klucze:EZ9L-H6LT-7PFP-R39Q-YNRNC63Q-NCNT-GC3D-DJ9H-PGQHE9XW-EJ6R-93LC-93JF-TLQXEJ7C-M7CP-ERNY-XZ7E-GFJXEP2H-6C2F-KE3Y-PRDC-DLMLEQ6E-X7WL-HQEJ-ZL6K-MKKJETC7-MFJC-CEZW-79PJ-MMDPETNG-X7LC-JGW2-RFNC-FWF2FGGN-E67M-G7YL-G6NQ-MCPWFPQE-X7CE-G2GT-C9GN-EXHTGEYP-DCCW-WC9W-G2DE-7PKJGRJ3-2QPH-R3FY-9G67-THJFHCRN-M27F-Z3PC-EJXQ-WYQ3

Dzięki wziąłem ten EQ6E-X7WL-HQEJ-ZL6K-MKKJ

O której start CBT 2?

Podobno o 19:00, ale czy nie będzie opóźnień - tego nikt nie wie.

Ja tam nigdy nie mialem laga w ArcheAge spowodowanego iloscia graczy. Nie musisz zabijac moba bo robi to za ciebie 40osoby raid.

mogles zagarc na cbt1 to bys zobaczyl co sie dzialo z serverem :)

Co do startu nie wiem czytutaj jacysulomni ludzie sa na forum czy co ??? przeciez na kazdej stronie jest po 5x napisane o , ktorej start jest + fb + straona triona i gry , ze startuje o 19;00

EZ9L-H6LT-7PFP-R39Q-YNRN

Dziękuję za key

To jeszcze raz konretnie - na którym serverze będzie najmniej a na którym najwięcej ludzi?

EJ7C-M7CP-ERNY-XZ7E-GFJX

Użyty, dzięki wielkie!

prawdopodobnie więcej ludzi będzie grać na ?Eann?

ale nie ma się bać tłumów bo questy mozna robić w ally(raid)
mogles zagarc na cbt1 to bys zobaczyl co sie dzialo z serverem Co do startu nie wiem czytutaj jacysulomni ludzie sa na forum czy co ??? przeciez na kazdej stronie jest po 5x napisane o , ktorej start jest + fb + straona triona i gry , ze startuje o 19;00

Na ruskiej wersji było gorzej.

Czy można już pobrać grę z tej platformy glyph?

Czy można już pobrać grę z tej platformy glyph?

Tak mozna :3

Można, ja aktualnie jestem w trakcie pobierania :)

Farmy, domki można ustawić na Rodzinę, Gildie, Prywatnie lub Publicznie. Kwestia tylko tego iż gracze bez premium mają problemy pkt pracy bo:Premium Gracz > 5 pkt pracy co 5 min ( offline ) i 10 pkt Pracy co 5 min ( online )Free Gracz > 0 pkt pracy co 5 min ( offline) i 5 pkt pracy co 5 min ( online ) Gracz Premium w 24h odnawia mu się 2880 pkt Pracy ( online 120pkt/H ) i 1440 pkt pracy ( Offline 60pkt/H )Gacz Free w 2h odnawia mu się 1440 pkt Pracy ( online 60 pkt/H ) i 0 pkt pracy ( Offline ) Życzę powodzenia że wyrobicie się z pkt pracy , musielibyście być 24/7 żeby mieć minimalna ilośc pkt pracy A w tej bajcie były smoki? Sadząc poza farmą tracisz pkt pracy a samo posadzenie, + pkt pracy za zbiór ( nie ma szans żeby wyrobić się z pkt pracy ) Bajki to ty możesz sobi ale w domu opowiadać.

nie muszę pisać bajek bo w odróżnieniu od cb grałem na ruskim serwerze z premium i bez niego , przestałem grac jak nie byłem już w stanie nic zrozumieć, więc wiesz, jedna potka dawała 500 pkt pracy ksztowała 4 -10 golda, worki z goldem otwierało się po 4 lp, 500/4*17 silverów = 21 golda, ból by więc tylko taki że potoki łykało się co 4 h i były przypisane do konta, więc jak chcesz to smoki były w tej bajce,

ale jak ktoś wspomniał na eu będzie trochę inaczej więc zobaczymy, tylko na drugi raz jak nie wiesz to nie pisz głupot.

czyli ogólnie, można uznać, że jes to pay2win czy nie? bo z tego co widze gracz f2p nie ma żadnego sensu grania, bez premy w tej grze jesteś nikim, tak rozumiem z wypowieddzi ludzi którzy bronią tej premium jak nie wiem no szkoda troche myślałem, że to inaczej będzie wyglądało, nie będę miał czasu na granie 15h dziennie więc i pewnie będzie mi szkoda wydawać pieniądze na premium co za tym idzie, grę z góry mogę sobie odpuścić..a tak długo na nią kurcze czekałem, nie mniej jednak na betę zajrzę.
gracz bez premium jak i z premium ma dostęp do 100% gry, różnica jest jednak taka że wolniej zdobywasz lp które są potrzebne do craftu, otwierania woreczków z kasą itp, nie zmienia to faktu że nie jest to p2w bo możesz osiągnąć wszystko nie wydając ani złotówy, co prawda będzie to zajmować 5 razy więcej czasu niż komuś z premkom ( 5 x to jest tak dla średniego gracza bo nie wiem ile zamierzasz być online dziennie bo lp bez premium liczą się tylko w czasie online).

Aktualnie skończyłem pathowanie na tej p[platformie i zaczynam grac :)
excited-baby.gif

Edit: Czemu mam offline ? :D

Jestem chętny na dołączenie do drużyny kotełów :3