Dlaczego akurat wszystkie polskie ekipy wybierają zachód? chętnie bym kotełem zagrał
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Dlaczego akurat wszystkie polskie ekipy wybierają zachód? chętnie bym kotełem zagrał
No niestety ale jakoś tak wyszło, domniemywam że Twój wybór ma związek z Twoim Avatarem
akurat wole bezpiecznie lądować na 4 łapy w pvp
wg mnie jest to najlepsza pasywka do pvp
akurat wole bezpiecznie lądować na 4 łapy w pvp wg mnie jest to najlepsza pasywka do pvp
No coz to skladaj ekipe ja sie chetnie dolacze
w sumie, na tsie juz nikt w gw2 nie gra, to zaraz zmienie nazwe kanalu na archeage i jedziemy
Jak robicie drużyne kotełów to ja sie dołączam.
ja jutro obadam czy gra mi sie spodoba wgl, i jesli tak to zakladam temat w gidliach i klanach
edit: w sumie yolo - ts3.aquilis.pl wbijajcie na kanal do gw2
żeby nie było do gildii kotów też jestem chętny.
no troche ci mikro szumi
wolne klucze:
EZ9L-H6LT-7PFP-R39Q-YNRN
C63Q-NCNT-GC3D-DJ9H-PGQH
E9XW-EJ6R-93LC-93JF-TLQX
EJ7C-M7CP-ERNY-XZ7E-GFJX
EP2H-6C2F-KE3Y-PRDC-DLML
EQ6E-X7WL-HQEJ-ZL6K-MKKJ
ETC7-MFJC-CEZW-79PJ-MMDP
ETNG-X7LC-JGW2-RFNC-FWF2
FGGN-E67M-G7YL-G6NQ-MCPW
FPQE-X7CE-G2GT-C9GN-EXHT
GEYP-DCCW-WC9W-G2DE-7PKJ
GRJ3-2QPH-R3FY-9G67-THJF
HCRN-M27F-Z3PC-EJXQ-WYQ3
Dziękuję bardzo za kod, jesteś wielki
//edit
Wykorzystany klucz ETNG-X7LC-JGW2-RFNC-FWF2
Dzięki za kod! .-.
Wykorzystany klucz: GEYP-DCCW-WC9W-G2DE-7PKJ
Wykorzystany klucz: C63Q-NCNT-GC3D-DJ9H-PGQH
Dzięki :*
CBT 2 startuje o 19:00
Dla nowych Graczy Proponuje serwer Eanna ( EU ) ponieważ będzie to nowy serwer na CBT2
Przypominam że pojawił się mały update 312 MB do pobrania, w przypadku gdy serwery zostaną zapełnione w pogotowi będą jeszcze 2 Serwery EU oraz 2 NA które mogą zostać odpalone zaraz po przepełnieniu serwerów.
Dziwi mnie zawsze zalozenie Developerow. Wiedza ile kluczy dali, wiec nie moga wyliczyc ile faktycznie bedzie potrzebnych serv? Maja bardzo dobrych analitykow a zawsze cos zchrzania.
Dziwi mnie zawsze zalozenie Developerow. Wiedza ile kluczy dali, wiec nie moga wyliczyc ile faktycznie bedzie potrzebnych serv? Maja bardzo dobrych analitykow a zawsze cos zchrzania.
Pojemność serwerów to 10 000 slotów
Pojemność serwerów to 10 000 slotów
Um no tak, ale co to ma do ustalenia ile zasobow bedzie potrzebne? Przy okazji szkoda ze tak malo
Um no tak, ale co to ma do ustalenia ile zasobow bedzie potrzebne? Przy okazji szkoda ze tak malo
Spokojnie wystarczy 50 000 na raz się nie zaloguje przy starcie CBT2, w razie gdyby było tak to otworzą kolejne serwery
A ja nie poelcam nowego servera bo wszyscy nowi tam pojda , optymalny to 2 serevr kyrypto
A ja nie poelcam nowego servera bo wszyscy nowi tam pojda , optymalny to 2 serevr kyrypto
Ale wiesz jaka to frajda grac na takim przepelnionym serv? Pamietam jak to bylo na Ru, nie zdazyles dojsc do spota a juz miales q zaliczonego xD