ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

To drużyna która sprzeciwia się tyrani zachodu i wybiera wschód

Zanotowałem nik w czerownym kajeciku :D hahaha :D

Każdy kto chce się czegoś dowiedzieć o AA, zapraszam do tematu: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59781-archeage-ix-kohorta-gildia-dojrzalych-graczy/#entry480076

Każdy może wejść na Ts3 i otrzymać status Gościa sekcji AA, na okres CBT , wymagana kultura osobista ..

Póki co to jest bardziej cp niz gildia. Nie jestem założycielem ja tylko tu sprzątam :P

Jeszcze tylko 4 gb do ściągnięcia i w końcu będę mógł przetestować najlepsze mmorpg 2014 roku :D :D

Jeszcze tylko 4 gb do ściągnięcia i w końcu będę mógł przetestować najlepsze mmorpg 2014 roku :D

No za takie 3 godziny lub później jeśli z AA pójdzie coś nie tak :) . Mam tu na myśli nieodpalenie serwerów.

Najlepiej jakbyście założyli oddzielny temat w "Gildie/Klany"

Dokładnie, to jest ogólny temat o grze i fajnie gdyby tak zostało ;) Dlatego bardzo proszę o przeniesienie rozmów o gildiach do bardziej odpowiednich tematów.

Witam serdecznie po raz kolejny.
Już prosiłem o jeden kluczyk dla siebie i zostałem obdarowany, chciałbym poprosić o jeszcze jeden kluczyk dla mojej dziewczyny - ot, żebyśmy mogli razem sprawdzić. Okazało się, że Ona też nie dostała klucza :/
Jeżeli byłby ktoś tak uprzejmy byłbym szczęśliwy jak i moja Pani byłaby zadowolona z możliwości pogrania ze mną. Jeżeli się nie uda to czeka nas "wymienne" granie na jednym koncie. Heh :)
Pozdrawiam ! :)

A kohorta ma zamiar grać elfami czy nuian?

Ekipa po wschodniej stronie - ts3.aquilis.pl serdecznie zapraszamy ( mamy koty <3 ), narazie nie mamy nazwy, ale poźniej sie ustali.

A kohorta ma zamiar grać elfami czy nuian?

Bez różnicy , obydwie rasy są po zachodniej stronie.

Już niecałe 2 godziny dzielą nas od upragnionej rozgrywki :P Doświadczeni gracze zapewne będą wiedzieli gdzie iść od razu i będą mieli znaczną przewagę nad początkującymi, którzy dopiero pierwszy raz będą grali w AA. jestem ciekawy czy już w pierwszym dniu będzie jakaś bitwa pomiędzy nacjami ^_^

Ekipa po wschodniej stronie - ts3.aquilis.pl serdecznie zapraszamy ( mamy koty ), narazie nie mamy nazwy, ale poźniej sie ustali.

Czy gracze którzy grają pierwszy raz w AA są mile widziani? C:

Naprawde bedzie takie parcie dla kilku dni CBT? Raczej ludzie wejda ogarnac cos i pograne... w te 5 czy 6 dni wiele sie nie zdziala chyba...

Moim zdaniem, pierwsze co trzeba robić, to ogarnąć stracha, czy się mylę ?

Potem to już z górki.

do kiedy trwa cbt2 ?

Do 4 września więc to tylko 5 dni dlatego nie spinajcie się, wyścig będzie jak gra wyjdzie - teraz zwiedzajcie, zapoznajcie się z mechaniką.

do kiedy trwa cbt2 ?

Do niedzieli.

Już niecałe 2 godziny dzielą nas od upragnionej rozgrywki Doświadczeni gracze zapewne będą wiedzieli gdzie iść od razu i będą mieli znaczną przewagę nad początkującymi, którzy dopiero pierwszy raz będą grali w AA. jestem ciekawy czy już w pierwszym dniu będzie jakaś bitwa pomiędzy nacjami Czy gracze którzy grają pierwszy raz w AA są mile widziani? C:

Myszle ze tak. :)

Moim zdaniem, pierwsze co trzeba robić, to ogarnąć stracha, czy się mylę ?Potem to już z górki.

Zalezy co chcesz robic, napewno po stracha jest wyscig gdyz trzeba zaklepac dobre tereny.

do 4.08

Nowi są milewidziani, dla większości z nas to będzie pierwszy kontakt z grą :)

ts3.aquilis.pl - kanał Guild wars 2 - archeage ( narazie nie mam admina żeby edytować, jakby były problemy z dołączeniem, to poke mnie)

Witam zamierza ktoś wejść przed OBT na TS'a MMORPG.org.pl? zgadać się do końca w wyborze servera i rasy??

Moim zdaniem, pierwsze co trzeba robić, to ogarnąć stracha, czy się mylę ?Potem to już z górki.

Jeśli masz darmowy klucz lub zaproszenie to tego nie zrobisz. Tylko osoby z founderami mogą stawiać farmy.

Jeśli masz darmowy klucz lub zaproszenie to tego nie zrobisz. Tylko osoby z founderami mogą stawiać farmy.

Dlatego najlepiej wbic kilka llvi i na tym zakonczyc zabawe do premiery :) Dlatego , ze labory na koncie free malo na co starczaja xD chyba , ze komus sie przelewa i lubi wydawac 500 zl na alphe :D

został mi klucz z giveaway kto pierwszy ten lepszy, żeby było ciekawiej 2 znaki są zamazane - są to cyfry z przedziału 0-5żeby było prościej mała podpowiedź, pierwsza cyfra to 3 a kolejna to 2

Podziękował, zadziałało ;)