ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Z góry sorry i proszę bez hejtu za pytanie totalnej blondynki, ale po prostu nie mam zielonego pojęcia jak ściągnąć grę. Mam tą platformę , klucz itp wszystko spoko, jednak cokolwiek klikam nic się nie dzieje ?

Właśnie,ja grając podczas 1 CBT,zatrybiłem,że nie założę farmy bo jestem graczem free bez foundera,po prostu nie można postawić stracha.Kupisz nasionka,kurczaczki czy prosiaki i zaczniesz je hodować ale bez stracha rozpier...olą,okradną Ci ten ogródek he he.Więc dałem sobie z tym shitem na spokój tym bardziej,że to tylko beta na razie,więc złotych dyń i kokosów nie muszę sadzić :D;).Zauważyłem natomiast,taką farmę jakby kołchoz,stoi menager przed zagrodą i można sobie było zwierzaczki jakieś postawić do hodowli,zrozumiałem,że stamtąd nikt nie ukradnie tej hodowli,taka jakby spółdzielnia for all?Tylko to też zżera jakieś punkty czy gold ?

Z góry sorry i proszę bez hejtu za pytanie totalnej blondynki, ale po prostu nie mam zielonego pojęcia jak ściągnąć grę. Mam tą platformę , klucz itp wszystko spoko, jednak cokolwiek klikam nic się nie dzieje ?

Glyph ściągnięty? Logujemy się w Glyphie i ściągamy za pomocą tegoż programu

Wejdz na GG to napisze krok po kroku

Kto jeszcze nie ma kluczy wcale nie jest to takie trudne, na reddit wpisując w google jest dostęp do stronek gdzie po rejestracji dostanie się bez problemu. Co do samego startu to z chęcią się przyłączę do gry, wracam z pracy po 21 więc jak by ktoś chciał pograć wieczorkiem i pogadać na ts piszcie na pw.

Ma ktoś jeden kluczyk do podzielenia się?

Edit: Już mam, dziękuję ;3

Właśnie,ja grając podczas 1 CBT,zatrybiłem,że nie założę farmy bo jestem graczem free bez foundera,po prostu nie można postawić stracha.Kupisz nasionka,kurczaczki czy prosiaki i zaczniesz je hodować ale bez stracha rozpier...olą,okradną Ci ten ogródek he he.Więc dałem sobie z tym shitem na spokój tym bardziej,że to tylko beta na razie,więc złotych dyń i kokosów nie muszę sadzić .Zauważyłem natomiast,taką farmę jakby kołchoz,stoi menager przed zagrodą i można sobie było zwierzaczki jakieś postawić do hodowli,zrozumiałem,że stamtąd nikt nie ukradnie tej hodowli,taka jakby spółdzielnia for all?Tylko to też zżera jakieś punkty czy gold ?

Zzera lp i masz protekcje 24h zanim ktos ci bedzie mogl to zakosic.

gra mi się crashuje przy filmiku w którym jest polana z wilkami etc. wie ktoś czemu?

gra mi się crashuje przy filmiku w którym jest polana z wilkami etc. wie ktoś czemu?

Dlatego ze jeszcze jest off

pokazuje mi, że już można grać o_O a o której będzie on?

okolo 19

pokazuje mi, że już można grać o_O a o której będzie on?

O 19:00 jest start CBT

Właśnie,ja grając podczas 1 CBT,zatrybiłem,że nie założę farmy bo jestem graczem free bez foundera,po prostu nie można postawić stracha.Kupisz nasionka,kurczaczki czy prosiaki i zaczniesz je hodować ale bez stracha rozpier...olą,okradną Ci ten ogródek he he.Więc dałem sobie z tym shitem na spokój tym bardziej,że to tylko beta na razie,więc złotych dyń i kokosów nie muszę sadzić .Zauważyłem natomiast,taką farmę jakby kołchoz,stoi menager przed zagrodą i można sobie było zwierzaczki jakieś postawić do hodowli,zrozumiałem,że stamtąd nikt nie ukradnie tej hodowli,taka jakby spółdzielnia for all?Tylko to też zżera jakieś punkty czy gold ?

To są publiczne farmy, są ich 3 rodzaje i można tam sadzić tylko określone rzeczy, więcej na ten temat znajdziesz tutaj http://archeageonline.pl/poradniki/jak-korzystac-z-publicznej-farmy.html

Już nie mogę się doczekać rozgrywki i wrażeń z gry jak na pewno niektórzy :) .

Już nie mogę się doczekać rozgrywki i wrażeń z gry jak na pewno niektórzy .

Szkoda ze nie masz ts. Bo na poczatku ciezko sie ogarnac w temacie. Np duzo osob sie pozno dowiaduje ze q robi sie z nadwyzka, i przez to traca sporo.

Jeżeli kogoś interesuje to na MMORPGowym TeamSpeak'u utworzyłem kanał dla owej gry. Zapraszamy. Hasło usunięte więc nie powinno być problemu z wejściem.

Adres: t7.svoice.pl:8474

Szkoda ze nie masz ts. Bo na poczatku ciezko sie ogarnac w temacie. Np duzo osob sie pozno dowiaduje ze q robi sie z nadwyzka, i przez to traca sporo.

Czyli lepiej robic q z nadwyzka ?;d

Witam chętny zagrałbym z wami lecz nie mam kluczyka , była by jakaś osoba z dobrym sercem i podarowała mi jeden bądź dwa kluczyki ?

Tak, ogolnie chodzi o to, ze gdy np masz q na zabicie 10goblinow to mozesz zabic ich 15. Dostajesz wtedy dodatkowy bonus do expa i golda. Tak samo ze zbieraniem itp.

Z jakich drzewek składa się build Predatora?