ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

przeciez mowili , ze gra ma pojawic sie w LIstopadzie po co robicie jakies domysly??

3 miesiące od CBT1 do premiery (albo Open Bety, nie jestem pewnie, ale to bez znaczenia).

@donek

Nigdzie nie zostało zapowiedziana data CBT, OB i premiery. Nie powiedzieli nawet, czy wydadzą grę w tym.

Donek bazuje na plotkach albo przeczytał tą ściemę z Gry Online.

Ile trwała alfa rosyjskiej wersji a ile wersji europejskiej? Po tym jedynie możemy się domyślać.

Wszystko zależy od tego ile osób pracuje nad AA EU.

Donek bazuje na plotkach albo przeczytał tą ściemę z Gry Online.Ile trwała alfa rosyjskiej wersji a ile wersji europejskiej? Po tym jedynie możemy się domyślać.Wszystko zależy od tego ile osób pracuje nad AA EU.

a co ma RUMAIL do Triona...nie rozumiem was??? Trion i Rumail to 2 zupelnie inne firmy i tylko od nich zalezy ile bedzie cbt ile bedzie trwac open beta....nawet nie ma co liczysz , gra jest zapowidziana na koncowke etgo roku tak wiec po co w ogole jakies daty wrzesien ?

Jakie AA EU .... EU/NA to jedno i to samo gdybyscie troche chociaz poczytali. Trion nie ma serverow EU/NA tylko globalne jak perfect world.

VampirX4@

ty ogladasz ich streamy ?? mowili juz , ze gra ma wystartowac pod koniec tego roku...i wiekszosc portali/forum fanpage psize o listopadzie

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17705

Vemar@

jaka scieme skoro wszyscy pisza mowia o listopadzie to cos wtym chyba jest.

@donek

"a co ma RUMAIL do Triona"

Nie wiem za bardzo co odpisać, żebyś zrozumiał. Może to, że Rosjanie wypuszczają taką samą grę jak Trion? Jeśli u nich ten proces (beta testy) nie trwał 6 miesięcy, to dlaczego ma trwać u Triona?

A co do AA EU.

Nie "gdybyście", bo to napisał Vemar i nie nadużywaj znaków interpunkcyjnych. Też jesteś z IX Kohorty?

Nie wiem czy w ogóle grałeś w jakąkolwiek grę Trionu. Wnioskuję że nie, bo nie pisałbyś takich głupot.

Pomijając fakt, że jest podział na region, to chodzi też pewnie o support i zajmowanie się serwerami EU. Przy zwolnieniach Trion zapowiedział, że zwolnienia w siedzibie EU nie będą miały wpływu na zajmowanie się grami w regionie EU. Ja im wierzę.

@EDIT:

Gry-online jako źródło? Poważnie? Gry-online nie mają żadnej rzetelności.

@EDITx2:

Nie chce mi już się pisać. Uzupełniam, żeby ktoś się nie pogubił.

Tak w Rifcie jest podział na NA/EU. Wybór regionu jest w launcherze...

@Steelheart

Źle mnie zrozumiałeś. Napiszę to dosłownie. Trion/Mail.ru nie tworzy gry, tylko ją dystrybuuje na odpowiednim terenie. Myślę że już zrozumieliście o co mi chodzi.

Brać http://www.gry-onlin...16.asp?ID=17705 jako źródło informacji to strzał w stopę.

Strona ma zerową rzetelność.

Donek myślę że po twoim stylu pisania z małej litery ze chodzisz jeszcze do gimnazjum/technikum.

Brać http://www.gry-onlin...16.asp?ID=17705 jako źródło informacji to strzał w stopę.Strona ma zerową rzetelność.Donek myślę że po twoim stylu pisania z małej litery ze chodzisz jeszcze do gimnazjum/technikum.

Jvemer skonczylem juz szkole razem ze studjami wiec sie mylisz - wybacz :)

Vampir- widze , ze etgo bana co dostales to slusznie jednak bo poprostu piszesz bardzo dziwne rzeczy :)

Hmm w rifcie masz serevry NA/EU ? raczej nie...

skonczylem juz szkole razem ze studjami wiec sie mylisz - wybacz

Studjami? Okej nie wnikam. Ale Panowie nie kłóćcie bo moderator obdaruje was warnami, albo co gorsza zamknie ten temat ;(

@donek"a co ma RUMAIL do Triona"Nie wiem za bardzo co odpisać, żebyś zrozumiał. Może to, że Rosjanie wypuszczają taką samą grę jak Trion? Jeśli u nich ten proces (beta testy) nie trwał 6 miesięcy, to dlaczego ma trwać u Triona?

Nie, Trion nie wypuszcza takiej samej gry jak Rosjanie. Trion od razu dodaje dwa patche (1.0 i 1.2) wraz ze swoimi poprawkami. Tłumaczenie, przygotowanie poprawek i przetestowanie tego musi trwać odpowiednio dłużej.

Samo traktowanie gryonline jako źródła informacji to jak oglądanie TVNu. Jednak w temacie tego, iż testy mogą być różnej długości w zależności od wydawcy się zgadzam. Inna konfiguracja serwerów, inna "pojemność" czy też inny traffic, zresztą sami pracownicy to inne osoby. Testy mają na celu sprawdzenie wszelkich ewentualności, a dwie różne firmy mogą natrafić na dwa różne, wykluczające się wzajemnie problemy. Mam jednak nadzieję na rychłe OBT, bo gra zapowiada się naprawdę ciekawie.

Przekonamy się z czasem jak będzie, a tymczasem testujemy grę na CBT już w czwartek :)

Wysyłają w gl te klucze na e-maile? Zgłosiłem 12 kont i cisza ;d

Wysyłają w gl te klucze na e-maile? Zgłosiłem 12 kont i cisza ;d

Widziales gdzies info , ze wysylaja.....raczej nie.

Widziales gdzies info , ze wysylaja.....raczej nie.

Cóż, skoro startuje 17, to powinni zacząć wysyłać chyba, prawda? W wiadomościach na e-mail-e było napisane, że bliżej 17. Myślałem, że może ktoś już dostał ;p

Z tego co wyczytałem z kilku tematów na reddicie i forach AA, to dostęp do cbt ludzie uzyskali tylko za pomocą kluczy ze stron. Nikt nie został wybrany przez zgłoszenie.

• We'll send an official invite email with installation instructions to Founders, plus a group of registered players chosen at random, closer to July 17.

Fragment wiadomości

W takim razie poniedziałek/wtorek, kiedy będą wysyłać wiadomości z linkiem do pobrania.

Dam sobie głowę uciąć, że osoby wybrane w trybie zgłoszenia, dostaną wiadomość o wybraniu od razu z linkiem do pobrania :P

Obstawiam że maile polecą ok. środy i dopiero wtedy będzie można pobierać jeśli ktoś się dostał przez rejestracje lub przez kod.

Mam pytanko, jak się zaloguję na stronę główną i kliknę na archeage to mam napisane :

You are signed up for Beta!

Jednak nie wpisywałem żadnego klucza ( zapisywałem się do bety z Ich storony jakiś rok temu). To jest bład czy ock ?

Każdy tak ma kto założył konto i jest zapisany do CBT.