Nie wiem gdzieś to znalazł ale wielkie dzięki.
Jak aktywować keya ? http://www.archeagegame.com/en/redeem/
Dobra dodałem kod i zastanawia mnie jak ta grę pobrać na dysk.
Nie wiem gdzieś to znalazł ale wielkie dzięki.
Jak aktywować keya ? http://www.archeagegame.com/en/redeem/
Dobra dodałem kod i zastanawia mnie jak ta grę pobrać na dysk.
Były, już nigdzie kluczyków nie ma :/ A szkoda :<
tobyly giveway dla ameryki 100% boz aczely sie po 1 w nocy:)
Czekamy na kolejne, te kody są tylko na 1 cześć testów czyli 17-21
each code only grants access to Closed Beta Event 1: A Brighter Age, July 17 to July 21
Szkoda, że rozdawali je tak późno... A strasznie napalony na tą grę jestem xD
Jest podział kluczy na NA i EU ? Myślałem, że nieważne skąd mamy klucz i sami wybieramy serwery na których chcemy grać
Jest podział kluczy na NA i EU ? Myślałem, że nieważne skąd mamy klucz i sami wybieramy serwery na których chcemy grać
A gdzieś to wyczytał że klucze NA pozwolą grać tylko na serverach NA?
Podpinam, a temat o wersji RU odpinam i zamykam. Tak więc dyskusję można dalej kontynuować tutaj.
Klucze sa do NA i EU te same Przeciez to TRION...nie ma czegos takeigo jak NA/EU serevry
Wiadomo czy będą jeszcze klucze ?
Na pewno będą. Muszą być. Zresztą jeżeli nie do tej części CBT to do następnej na pewno będą nowe ; )
Mnie zastanawia ile tych CBT będzie mam nadzieję ze 3-6 to max.
Chciałbym by już było OBT.
A wiadomo już może kiedy będziemy mieli OBT?
A wiadomo już może kiedy będziemy mieli OBT?
@Joker
Wątpię. Jeśli już, to to gdzieś w poniedziałek/wtorek i będzie raczej mniej kluczy niż wcześniej. To jest pierwsza beta i dostęp do niej mają też osoby, które wykupiły founder's packi. Trion nie miał jeszcze takiego obciążenia, więc nie sądzę, żeby wysłał kolejne paczki z kluczami, chyba że chce mieć przy okazji stress test. Ale warto zaglądać.
@Baldie/Vemar
Nie wydaje mi się, żeby było ich aż tak dużo. Trzeba pamiętać, że Trion zmienił (tak czytałem, nie grałem) ciut grę pod zachód, ale to wciąż gra tworzona w Azji i eksportowana na zachód. W dodatku alpha testy trwają już od dawna i wydaje mi się, że beta testy są bardziej zachętą do kupna wejściówki niż do testowania, bo to ma już przecież miejsce od dawna. Z tego powodu, testy powinny pójść szybciej niż w przypadku innych gier (np. Guild Wars 2). Na pewno nie będzie premiery w wakacje, ale nie zdziwiłbym się, gdyby wszystkie fazy testów zostały przeprowadzone podczas przerwy szkolnej tak by premiera była już we wrześniu. Ja obstawiam październik/listopad.
W Rosji od I fazy beta testów do premiery minęły 3 miesiące.
Tak zapewne wydawca AA EU Tirion będzie chciał zrobić Stress Testy, dla testu serverów.
Mam nadzieję że gra wyjdzie w połowie sierpnia lub na początku września.
Z ta Rosją to od premiery CBT1 do OBT 3 miesiące? Czy od CBT1 do Live.
Swoją drogą mogliby już dać klienta do pobrania, a nie znowu na ostatnią chwilę
Hmm to może ktoś ma do wydania niepotrzebny kluczyk ? : )