Ren dzięki za pro tipa, na pewno się przyda! Szkoda że wczoraj nagle mikrofon przestał mi działać xD
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Tak, ogolnie chodzi o to, ze gdy np masz q na zabicie 10goblinow to mozesz zabic ich 15. Dostajesz wtedy dodatkowy bonus do expa i golda. Tak samo ze zbieraniem itp.
Ale opłaca się robić dużo nadwyżki? Czy za zabicie 20/10 dostaniemy podwójną ilość expa i golda? Czy po prostu jak zabijemy 10/10 to w drodze powrotnej powinniśmy zabijać to co się napatoczy?
http://archeage.gamepedia.com/Classesnie ma tu predatora
Bo nazwy inne. Chodzi mi o Predatora który czesto pojawia się w filmikach z wersji KR. Ktoś coś? Kohorta?
Ale opłaca się robić dużo nadwyżki? Czy za zabicie 20/10 dostaniemy podwójną ilość expa i golda? Czy po prostu jak zabijemy 10/10 to w drodze powrotnej powinniśmy zabijać to co się napatoczy?
Nie pamietam ile dokladnie bylo tej nadwyzki. jest to okolo 20% q czyli np 5 to masz 7 8 == 12 i tak dalej. Gdy zabijasz mobki pokazuje ci sile ile ich zabiles i info np. ze q jest juz akceptowalny ale mozesz go dalej wykonywac. Gralem na Ru wiec tam srednio z tlumaczeniem byl problem. Moglby ktos z Alphy sie wypowiedziec albo cbt1. Aczkolwiek ja zawsze robilem je na maxa
edit:
Bo nazwy inne. Chodzi mi o Predatora który czesto pojawia się w filmikach z wersji KR. Ktoś coś? Kohorta?
Pewnie chodzi o tego predatora co na Kr niszczyl bo mial pelno stanow wiec jak cie dopadl to lezales. Aczkolwiek na Ru nie byl juz on tak koksiasty. Nie znam jednak jego bulidu gdyz gram suportami.
Supportami mówisz. Mam zamiar zagrać tym buildem
Planujesz coś podobnego?
Supportami mówisz. Mam zamiar zagrać tym buildem http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#7,2,4t81,82,83,86,88,90,95,96t25,22,23,27,20,30,26t49,53,50,51,55,56,63,64Planujesz coś podobnego?
Hmm..nie jestem specem od buildów w AA,sam grałem Battlerage,Defense,Vitalism czyli Palkiem Natomiast jeśli chodzi o Twój pomysł to nie wiem czy będziesz miał czym zadawać damage przy takim build,zrób tak żebyś miał jak expić,na max levelu i tak możesz sobie dowolnie zmienić te ustawienia speców,znaczy w każdej chwili możesz zmienić.
Supportami mówisz. Mam zamiar zagrać tym buildem http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#7,2,4t81,82,83,86,88,90,95,96t25,22,23,27,20,30,26t49,53,50,51,55,56,63,64Planujesz coś podobnego?
Ja planuje full suport http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#7,6,2t81,82,83,92,84,86,88,89,94,90,91,95t69,73,70,74,67,71,75,68,79,78t25 Poniewaz samemu Vitalism jest ciezko utrzymac party przez dlugi cd
Hmm..nie jestem specem od buildów w AA,sam grałem Battlerage,Defense,Vitalism czyli Palkiem Natomiast jeśli chodzi o Twój pomysł to nie wiem czy będziesz miał czym zadawać damage przy takim build,zrób tak żebyś miał jak expić,na max levelu i tak możesz sobie dowolnie zmienić te ustawienia speców.
Moze dmg nie bedzie ale duza przezywalnosc wiec bedzie non stop expil i nie wywala sie z many jak glupi
Za chwile start, gotowi? Co macie zamiar obczaić podczas tej cb?
Za chwile start, gotowi? Co macie zamiar obczaić podczas tej cb?
Podwodna farma to moj prioretytet. Mysle zeby zrobic katamaran i sobie poplywac. Warto tez sie zastanowaic nad domem farmerskim ale ciezko samemu to zrobic. Jak bedzie z kim grac to moze nawet i sie uda
Ma ktoś jeszcze jakiś kluczyk/konto do oddania? W cholerę się zjawiłem na tą grę ale przegapiłem zdobycie klucza ;/
Znalazłem już koreański build do Predatora. W naszej wersji jest to Blighter
Europe (Beta) czy NA (Beta) ?
grałem Blighterem podczas CBT1 - w sumie jest spoko ale to nie do końca mój styl gry, teraz mam zamiar zrobić rerolla Primeval'a ciekaw jestem różnic
@up 50 pingu czy 200?
Jaki server wybieracie?
eu oczywiscie
@Pattern - to zależy czy chcesz grać na europejskich serwerach czy amerykańskich xD
I ruszył CBE2 : D
Jak zwykle mój internet mnie nie zawiódł, już czuje ten epicki EXP i ping w granicach miliard-bilion ms...
Wystartowalo juz i u mnie jakis BUG czy dalej OFF?
~Przy wejściu pojawiają mi sie te wszystkie loga, trion, cryengine itd. po czym filmik z samej gry, którego nie mogę pominąć, czekam parę chwil i gra się wyłącza, ktoś zna powód, miał taki problem?
Jak tam działa już ? Nie mogę się nawet podłączyć pod Glypha pewnie z powodu naporu ludzi ;d Ktoś wbił już ?