ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Wipe napewno będzie przecież jest to beta. Co do F2P tak ten tytuł jest F2P jak mnie pamięci nie myli tego Premiuma można zakupić będzie za gotówkę z gry :)

Bedzie vipe ? Gra bedzie F2P? Czy ta cb trwa okreslone czas ?

Bedzie po cbt i obt , f2p , normlane ze tak . Zostales zraportowany za spam....odpowiedz jest na kzdej stronie.

@Benvy - pisalem juz , ze premka to zwykle naciaganie dzieciakow i fanboyow , wartajaca gora 100zl a nie 500.

Teraz i tak sensu nie ma grac . WIpe , bez patrona jest lipa.

Ktos pisal o dopracowaniu gry ???? A co tu jest do dopracowania ?? Jak gra ma juz ponad rok , ludzie zainteresujcie sie tym w co chcecie zagarc , chociaz troche.

O co tu chodzi z tym podświetleniem na ziemi prostokątnym da się to jakoś usunąć ? 10557098_663689057050459_208886170925053

Chodzi Ci o te strzałki tj. czerwoną, zieloną ? Jeżeli tak to, one własnie naprowadzają gdzie dany quest masz wykonać/oddać. :) Czy da się to jakoś usunąć ? Nie wiem, ale pewnie gdzieś w opcjach jak pogrzebiesz, to znajdziesz. ;)

Jako że nie wszyscy wiedzą to może napisze.

Gra jest w fazie beta, więc dużo rzeczy MA PRAWO być niedopracowane.

to raczej wina twojego kompa (sterowniki) zmień ustawienia, wgraj aktualne sterowniki

Mam aktualne sterowniki. Miałem to samo w wersji RU i tylko i wyłącznie tą rasą ; )

Największy strzał w stopie to to że nie dali wszystkim na cbt patrona.

Ja też tego nie rozumiem. Niby to są Beta Testy, a nie mamy dostępu do wszystkiego. Jak mam przetestować farmę zwierząt czy innych gówienek, jeśli nie mam do tego dostępu? (pomijam publiczne farmy, które do niczego się nie nadają). Pozdro dla tego, który to wymyślił :)

Wy też tak macie? Klikam przycisk play i mnie przenosi na tą stronę http://archeage.xlgames.com/faq?id=1161

Ma ktoś kluczyk?? Dajcie mordki na priv;*!

Ja też tego nie rozumiem. Niby to są Beta Testy, a nie mamy dostępu do wszystkiego. Jak mam przetestować farmę zwierząt czy innych gówienek, jeśli nie mam do tego dostępu? (pomijam publiczne farmy, które do niczego się nie nadają). Pozdro dla tego, który to wymyślił

Nie musisz sie martwic. Jest multum ludzi z patronem. Jak ciebie nie bedzie to nic sie nie stanie. Przynajmniej wiecej miejsca dla posiadaczy patrona.

Ty natomiast mozesz publiczna potestowac. Wiec kazdy ma co robic.

www.tentonhammer.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-2-key-giveaway tu sa chyba jeszcze klucze.

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

www.tentonhammer.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-2-key-giveaway tu sa chyba jeszcze klucze.Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ni ma

Ja mam jeszcze 1 kluczyk, tak więc zaraz Ci wyślę na PW hany.

Edit:
Kluczyk wysłany.

Czy ktoś tak miał że po kliknięciu na serwer od razu wyrzuca z gry , a kiedy uda mi sie wejsc na wybór postaci wogóle ich nie pokazuje :/

Czy ktoś tak miał że po kliknięciu na serwer od razu wyrzuca z gry , a kiedy uda mi sie wejsc na wybór postaci wogóle ich nie pokazuje :/

Na początku też mi się nie pokazywały, poklikałem na inne rasy, poczekałem i się wszystko załadowało.

Witam, nie ma ktoś do oddania klucza/konta? Mojej dziewczynie zależy na wspólnej grze a niestety nie dostała keya mimo, że od bardzo dawna byliśmy zapisani na "dołączenie" w grono testerów... :/
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby się ktoś odezwał na priv. Pozdrawiam

Gdyby ktos mial jakis klucz jeszcze. Moj znajomy chetnie by przygarna(slijcie na pw jak cos).