ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Ma ktoś dzisiaj problem z wejściem do gry? Wczoraj a nawet jeszcze dzisiaj w nocy spokojnie sobie grałem. Teraz gdy próbuję wbić na server to mnie wywala.

Ma ktoś dzisiaj problem z wejściem do gry? Wczoraj a nawet jeszcze dzisiaj w nocy spokojnie sobie grałem. Teraz gdy próbuję wbić na server to mnie wywala.

Server padł.

Wrazenia mam po paru godzinach grania mam bardzo dobre. Troche martwi mnie ten is jest gorszy niz ten na Ru ale daje rady. Reszta jest jakos lepiej ogarnieta widac ze bardziej dopracowana niz ta od Mail.ru. To ze Mainteance jest to nic niezwyklego. Ogolnie gra sie super, duzo zeczy jest ktorych nie bylo na Rosyjskiej wersji i fajnie sie je odkrywa. Mam tylko wrazenie ze cos heal oslabl, bo strasznie slabo mi idzie :x

Panowie za godzinkę pobiorę gierkę. Jaki serwer polecacie?

Panowie za godzinkę pobiorę gierkę. Jaki serwer polecacie?

Eanna

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Wystarczy wejść na oficjalne forum do działu pomocy technicznej i poszukać...http://forums.archeagegame.com/showthread.php?20703-Error-1005!-Cannot-apply-the-Updates

a jak nic nie działa ?

a jak nic nie działa ?

Napisać do supportu?

Gracze z IX Kohorty , po raz kolejny jako pierwsi ukończyli , Questa na dużego stracha na kontynencie zachodnim.
Zajęło nam to tylko 6h 50 min , po starcie serwera Eanna ( nie używaliśmy AH do zakupu )
Chętnych graczy, grających po stronie Zachodniej, zapraszamy do rekrutacji, link w Sygnaturce.
Ku Chwale IX Kohorty
Ave!

warn_ico.png
Niestety, tym razem warn
~Leman
Gracze z IX Kohorty , po raz kolejny jako pierwsi ukończyli , Questa na dużego stracha na kontynencie zachodnim.Zajęło nam to tylko 6h 50 min , po starcie serwera Eanna ( nie używaliśmy AH do zakupu ) Chętnych graczy, grających po stronie Zachodniej, zapraszamy do rekrutacji, link w Sygnaturce. Ku Chwale IX Kohorty Ave!
Niestety, tym razem warn~Leman

He he he...Dziewiąta kohorta nadciąga.Lekka żenada :unsure:.Spoko,żeby nie było off top,to powiem,że na Kyprosa serwerze wszystko działa poprawnie,nie było wipe postaci po pierwszej cbt,także bawimy się ładnie pięknie.

.Spoko,żeby nie było off top,to powiem,że na Kyprosa serwerze wszystko działa poprawnie,nie było wipe postaci po pierwszej cbt,także bawimy się ładnie pięknie.

Wipe będzie dopiero przed OBT i później po OBT ;)

Mam pytanko. Czy po zakonczeniu bety beda istanialy konta w koncowej wersji czy wszystko kasuja?

He he he...Dziewiąta kohorta nadciąga.Lekka żenada

Lekka huh...tak zwane attention whore z angielskiego, widziało się taką nie jedną.

Konta zostaną, są na wszystkie gry Triona więc...muszą zostać, postacie tylko wyczyszczą. Nie wiem czy usuną czy zostawią gołe.

znowu wykradłem kody do archeage cbt2 z trionu, łapać

LWPR-6P3L-HTFQ-H3ZJ-GFHQ
HEJT-WP67-NM7Z-MKR2-N63L
PTEJ-TQMR-KFT9-Q7L7-2NEJ
DNN3-TX6L-XZHN-LNHL-7LW7
YLK6-29RH-P7H3-DCQL-HZKH

Witam.

Mógłby mi ktoś powiedzieć czy da się zmienić/cofnąć wybór 3 drzewka skilli? Jeśli tak, to w jaki sposób?

Da się, są od tego specjalni npc, tzw Skill Master (czy jakoś podobnie).

@UP

Dzięki, ale jakoś sam natrafiłem na jakiegoś NPC, który daje możliwość zmiany jednego z drzewek.

Hej, wiecie jak wiazac kwiatki itp. w peczki? Wczesniej to sie robilo na duzym strachu a teraz tego niema...

Hej, wiecie jak wiazac kwiatki itp. w peczki? Wczesniej to sie robilo na duzym strachu a teraz tego niema...

Musisz wycraftować Farmer's Workstation (składniki znajdziesz w Carpentry).

Musisz wycraftować Farmer's Workstation (składniki znajdziesz w Carpentry).

Dzieki, ale to sie wszystko zrobilo skaplikowane :X Musze miec dom zeby to postawic? Czy moge na farmie?

Możesz na farmie....tylko ze pierwsze bundle można craftować gdy ma się 15000 expa w danej profesji ;) Posprawdzają sobie pod O.