Możesz na farmie....tylko ze pierwsze bundle można craftować gdy ma się 15000 expa w danej profesji Posprawdzają sobie pod O.
O cholera
Moja gildyjna farma ^ ^
Możesz na farmie....tylko ze pierwsze bundle można craftować gdy ma się 15000 expa w danej profesji Posprawdzają sobie pod O.
O cholera
Moja gildyjna farma ^ ^
Ale posucha, wszyscy grajo?
Ale posucha, wszyscy grajo?
raczej nie , sporo osob odposcilo archeage teraz bo na free acc nie ma sensu zbytniego sie nawet bawic . Lepiej poczekac do premiery i kupic patrona .
z questami... stwórz jeden z 3 itemów; ok robie wristy, jeb -100labor >> afk 1godz i 40min (a wylogować się nie można)
PS: choć zawsze można kupić potkę w IS na 1000LP
albo kupić za golda na AH co nie jest problemem. na serwerze Eanna chodziły dzisiaj po 13 golda.
Można grać bez problemu za free tylko teraz niezbyt się opłaca grać ostro bo przecież i tak będzie wipe.Potestować, popatrzeć i czekać do premiery. Gra jest mega i polecam każdemu wybróbować.
a content pve na end game posiada jakis? Instancje, raidy? czy tylko craft?
Glownie pvp
Posiada , insty , craft , RAIDY - na wzor lineage 2
Jesli ktos szuka raidowania jak z wowa, rifta, wildstar to niech odpusci. Natomiast jesli ktos szuka rozgrywki podobnej do lineage2 to moze sie odnalezc.
osobiscie wole content end game'u z Aiona najbardziej. W tamtych wymienionych grach denerwowal mnie uproszczony pvp
I jeszcze jedno pytanie mam. U nas na becie teraz nie przetestuje farm, craftu itp, bez patrona tak? Dobrze zrozumialem? a czy na rosyjskiej wersji tez sa takie ograniczenia?
osobiscie wole content end game'u z Aiona najbardziej. W tamtych wymienionych grach denerwowal mnie uproszczony pvpI jeszcze jedno pytanie mam. U nas na becie teraz nie przetestuje farm, craftu itp, bez patrona tak? Dobrze zrozumialem? a czy na rosyjskiej wersji tez sa takie ograniczenia?
tak do farmy trzeba patrona
tak, ale jest taniej bo to ru. tam patron kosztuje mniej niz 30zł a na eu około 45zł
i jak nie masz konta na ru musisz zmienić ip na ru bo jest blokada tworzenia konta (na stronie www) przez europe (pomysł trionu podobno)
skad można pobrać gre? bo nie widze nigdzie opcji downloadu na Glyph...
skad można pobrać gre? bo nie widze nigdzie opcji downloadu na Glyph...
Jak masz kod do bety,to znajdź na Glyph opcję apply code i tam wpisz.Powinno dodać grę to biblioteki,będziesz miał opcję pobierz .
Każdy tak chwali optymalizacje a ja mam z nią problemy :G Wszystko na low a gra i tak się czasem ścina, mam jakieś 15 fps czasem spada do 3 a czasem podskakuje do 40, wie ktoś może jak mógłbym to poprawić?
Zobacz sobie temperatury podczas gry bo gra mocno obciaża kompa.
Optymalizacja jest bardzo dobra, tylko się długo wczytuje na moich 4gb ram i dysku HDD ale można przeboleć bo gra jest godna tego.
Jakaś gilidia na serverze Kyprosa po stronie East gra?
Czy ma ktoś może na zbyciu jakiś klucz do EU ? albo namiary gdzie go dostać? Bo patrzyłem po alienware oraz razer i nic nie ma :/
CBE się niedługo kończy więc nie opłaca ci się już szukać ;d
Koniec, bety. Czuje spory niedosty. Nie udalo mi sie zrealizowac tego co chcialem do konca. Pozostaje czekac na nowy event.
Dobra szybkie pytanie - jeśli było wybaczcie ale przekopywać 50 stron mi się prawdę powiedziawszy nie chce
Czy jeśli brałem udział w beta evencie 2 przy użyciu keya z giveway'a automatycznie moge grać w 3 czy musze polować na keya ?
I czy między eventami jest wipe postaci?